[]

bu dört filmden hangisini seyredersiniz volume 2

Filmimiz bakımlı bir kadının bara girip arabamda bir sorun var yardımcı olabilir misiniz demesiyle başlar. Chuck isimli şahıs gizemli kadına yardımcı olmaya karar verir ve kadınla beraber otoparka gider. Chuck kadına araban nerede diye sorunca kadın Chuck’ın dudaklarına yapışır ama Chuck kadını geri iter ve benim için önemli birisi var der. Bunun üzerine sinirlenen kadın bir çeşit mahlûkata dönüşüp Chuck’ı öldürür. Chuck’ın çığlıklarını duyan barmen ve Chuck’ın arkadaşı otoparka koşarlar ve kaçan mahlûkatı görürler korku içinde ve bu nedir derler.

Filmimiz köpek yetiştirme çiftliğine giren şık giyimli biri kadın üç kişiyle başlar. Şık giyimli kadın köpek çiftliği sahibine elinizde iyi bir köpek var mı diye sorar. Köpek çiftliği sahibi en iyi ırklardan olma yavrular var deyince şık giyimli kadın yavru köpekler ile ilgilenmiyoruz bizim aradığımız iyi bir ırktan gelme doğurgan anaç bir köpek istiyoruz der. Köpek çiftliği sahibi elimde şampiyonluklar kazanmış anaç bir köpek var deyip bir alman kurdunu gösterir. Şık giyimli kadın köpeğe bakıp işte aradığım köpek der. Köpek çiftliği sahibi alman kurdunu satmak istemez ama şık giyimli ısrarını sürdürünce köpek çiftliği sahibi beş bin dollara alman kurdunu satar. Aynı günün gecesi şık giyimli kadının aslında satanist tarikatın rahibesi olduğu çıkar ve Şeytan’a yakaran satanist rahibe Şeytan’ın gelmesini ister. En sonunda Şeytan gelir ve köpekle beraber olur.

Filmimiz bulvarda tek başına gezinen şık giyimli otuzlu yaşlarında bir kadınla başlar. Şık giyimli aynı yaşlarda bir adamda arabadan inerek kadını takip etmeye başlar. Kadın bir butiğe girer ve tezgâhtara iç çamaşırlarını sorar en sonunda siyah bir don seçen kadın soyunma kabinine doğru yol alırken kadını takip eden şahıs çiçekçiden bir buket çiçek alır. Döndüğüne takip ettiği kadının soyunma kabininde başka bir erkekle yiyiştiğine tanık olur hemen butiğin önünden ayrılır yolda bir adama çarpar. Çarptığı adam dikkatli olsana geri zekâlı deyince silahını gösterip adama akılı ol ihtarı yapar. Adının Nikolai olduğunu öğrendiğimiz takipçiyi başka bir kadın durdurur ve ben Anna tanımadın mı beni diye sorar. Nikolai boş gözlerle Anna’yı süzer ve butikte yiyişen kadın için aldığı çiçeği Anna’ya verdikten sonra çekip gider

Filmimiz mahzende gecelikle gezinen aşırı korkmuş bir kız çocuğuyla başlar. Yalnızca sesi duyulan başka bir kız ise korkma bu sadece bir oyun diyerek kızı daha da korkutur. Kız korku içinde ürkütücü mahzende gezinirken kavanozlardan biri düşer ve kavanozun içindeki kafa belirir. Kız korku dolu çığlıklarla kaçmaya başlar ve tepedeki ızgaraya ulaşır yardım edin kurtarın beni diye çığlıklar atar lakin çığlıkları gök gürültüsü ve yağmurla karışıp gider. Aynı esnada takriben 12 veya 13 yaşlarında bir yatağın altında ağlamaya başlar ve biraz sonra pencereden bakıp kıkırdamaya başlar.

 
3


  • galandar kostumu  (03.12.15 21:48:17) 
illa mecbursam 4 ü izlerdim.
bu arada 3. film için söyliyim donları denetmezler

  • sta  (03.12.15 22:06:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.