[]

gelin yaratıcılığımızı gösterelim :D

dün şöyle bir konu açmıştım eksiduyu.ru .

kütüphane veya herhangi bir ders çalışma alanında kullanılacak çok uçuk olmayan ama yine de yenilikçi bir ürün geliştirelim.

örnek : ısıtıcılı scanner mouse. hem ısıtsın hem kitap tarasın hem de klasik mouse özelliklerini yerine getirsin :D

aklına bu tarz bir şey gelen var mı?

 
verimli degil, usb 2.0 ile hepsine güc cekemezsin, 3.0 ile dahi zor, ek olarak ihtiyac midir? sanmiyorum. ama tarayici + mouse zaten var.
www.amazon.de
www.amazon.de

isiticili klozet kapagi, yapildi.
kendiliginden bugu engelleyen gözlük camlari, yapildi.
usb isiticili mug, yapildi.
isiticili portatif minder, yapildi.
portatif chargerlar zaten var.
usb fanlar vs ayni sekilde.
cok manyak kulakici kulakliklar var, alpine vs gibi.
diger duyuruna ithafen, dünyada ilk kütüphane ipad dispenser? (ödünc alma otomati?) amerikada bir üninin kitapliginda kullanima acildi. türkiyede ilk olabilirsin.
  • aynadakiyabanci  (03.12.15 17:46:07) 
ürünün hayata geçmesine gerek yok hocam. sadece hayali tasarım yapıyorum :D yapılanı da geliştirebiliriz. evet yapıldığını biliyordum.


  • glamdr1ng  (03.12.15 17:49:35) 
yapilani gelistirmekten kasit fonksiyon eklemek mi yoksa optimize etmek mi? dis görünüm, ergonomi, daha kompakt tasarim ya da daha uzun batarya ömrü gibi?

dipnot: ufakken isiticili klozet kapagi, yok kendi kendini karistiran mug, yok silecekli gözlük yapalim diyince dalga gecen ögretmenlere, aradan gecen 15 yil sonra, mail atip, ahanda ürünler hocam, satin almak isterseniz demek isterdim.
  • aynadakiyabanci  (03.12.15 17:58:52 ~ 18:00:46) 
daha çok fonksiyon eklemek diyebiliriz hocam. şu anda sadece tasarım aşamasındayız. ayrıca bu sadece öylesine bir tasarım ödevi :D çok abartılı bir şekilde ürünü optimal hale getirmeye gerek yok. bilim-kurgu filminden fırlama teknolojiye sahip olmasa yeter.


  • glamdr1ng  (03.12.15 18:04:41) 
kutuphaneye giriste ayakkabilara galos gibi gecirilecek, polar malzemeden kilif. boylece ayakkabilarimiz ses yapmiyor


  • exlibris  (03.12.15 19:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.