[]

Arabaya bakım yaptırmak mı yaptırmamak mı sorunsalı

Sorunsal falan yazınca entel bir içerik olacak gibi oldu ama değil...doğru düzgün kullanmadığımı bir golf var, yakında satmayı da düşünüyorum, geçen yıl bu zamanlar bakımı yaptırıldı hava filtresi, buji, yağı vb değişti....1 yılda 4.000 km kullanmışım zaten...sizce bu yılda gidip 300 tl civarı bayılıp bakım yaptırmalı mıyım (servisde 500 tl civarı tutuyor bir de)? yoksa bunun daha ucuza patlayacak bir yolu var mıdır? yoksa zaten kullandığın yok bakım yaptırma bu yıl boşver mi dersiniz?




 
Son bakimin uzerinden 7000 km gecmesi yeterli


  • nobrans  (03.12.15 11:24:27) 
kış geliyor, en azından filtreleri değiştir, antifirizi kontrol ettir, yağı değiştir, özel serviste yaptırabilirsin, daha ucuza gelir.


  • kimlanbu  (03.12.15 11:25:26) 
@kimlanbu özel servis fiyatı maalesf 300 tlden başlıyor belki sanayi ustaları daha ucuz fiyat verebilir ancak onlara da güvenim yok.


  • bir zamanlar cocuktum  (03.12.15 12:15:09) 
Daha yeni yaptırmışsın aten, hiç gerek yok.


  • burberry  (03.12.15 12:19:26) 
garantisi bozulmasın dersen bosch servisine götürebilirsin.


  • siradisi00  (03.12.15 12:19:48) 
Km dolmadan hiç gerek yok.


  • arnold schwarzeneger  (03.12.15 12:40:14) 
Aracınızın bakım listesine bakın bu bakımda hangilerinin yapılacağını bir öğrenin. Bunun yanı sıra aracın yaşı ve km sini söyleyip hangi bakımların yapılacağını ve fiyat bilgisini alabilirsiniz.

az sürmüşsün "bu yüzden bakıma gerek yok" gibi sakın düşünme, araçta kullanılan bazı ürünlerin (yağ, antifriz, hidrolik vs) son kullanma tarihleri var. Her yıl kontrolleri yapılıp değişmesi gerekebilir. Örneğin balatalarınız bir önceki bakımda değişmemişse bunda değişmesi gerekebilir.
  • janavarorion  (03.12.15 12:51:48) 
Yağına falan baktığın sürece 10 binden önce gerek yok. Zaten satacakmışsın, alan kişi de zamanı gelince bakımını yaptırsın.


  • Abdurrahman  (03.12.15 12:52:44) 
araçların minimum bakım aralığı bir yıldır. km yi doldurmasanız bile bir yıl sonunda bakım yaptırmanız gerekir.


  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (03.12.15 13:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.