[]

Kaza takibi

Aksam is donusu yogun trafikte ondeki arac ani durunca ben de yari sert bir frenle durdum aramdaki mesafeyi koruyarak. Birkac saniye sonra arkamdan bir arac geldi gecirdi.
Durumu gormek tutanak tutmak vs icin aractan indim arkadaki arac sahibi yarim camini acmis bana bakiyor. Dedim inmeyecek misin, kadin cikmis sen durdun benim bir sucum yok dedi. Hala sinirliyim ya. Camini kapatti direksiyonu kirdi cekti gitti.

Elimde plakasi var, ondeki adam sahit olurum dedi ismi telefonu plakasi var, polis cagirdim tutanak tuttu alkol testi yapti gittim sahsi sikayet ettim hasari kaydettirdim vs.
Oyle ucuz kurtulmasini istemiyorum kadin bir ozur bile dilemedi.

Yapabilecegim ne var baska?

Plaka da 34 dg 3606 tanidiginiz biriyse trafikte nasil davranmasi konusunda egitin kendisini koca bmw jeep e oturarark olmuyor soforluk.

 
gerekli şeyleri yapmışsın gibi, ama lütfen bırakma işin peşini. "sen durdun" demek nedir, nasıl bir gerizekalılıktır.


  • jaaaccckkk  (03.12.15 08:03:44) 
ahaha gerizekalıya bak hem takip mesafesini korumuyor, hem de sen durdun diyor ahaha iyiymis. gerekenleri yapmissinz gibi.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (03.12.15 08:17:07) 
sende durmasaydın.. hiç frene basılır mı yolda.

şaka bir yana da kaçmış olması halinde savcılığa şikayetiniz doğrultusuda adli soruşturma dahi açtırabilirsiniz kişi hakkında. geçmiş olsun, daha büyük kazalar görmemeniz dileğiyle.
  • jesues  (03.12.15 08:19:53) 
Yeni Sorgu
Yazdır

Plaka No
34dg3606
Marka
BMW
Model Yılı
2010
Ruhsat Tarihi
10/07/2012
Tescil Birimi
BAYRAMPAŞA
Cinsi
Arazi Taşıtı
Renk 1
BEYAZ
Renk 2

Çalıntı mı?
HAYIR
Hak Mahrumiyeti
VAR

Hak Mahrumiyeti Detayları Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih Dosya No
REHİNLİ (R) YAPI KREDİ BANKASI A.Ş.- BAYRAMPAŞA ŞUBESİ 11/07/2012 202808787161
HACİZLİ(H) 034241 RAMİ Vergi Dairesi 22/01/2015 20150122645020000056
  • imparatorolmayikolaymisandin  (03.12.15 08:24:58) 
öyle bir sığır da geçen hafta üstünde çizik dahi olmayan aracıma vurdu yoluna devam etti. Sonra bastım gaza zor yetişip çektirdim sağa. Aynı seninki gibi "ama sen de birden durdun" dedi mal. aslında bir hasar yok çizik var ama sırf kıllığına mobil tutanak tuttum. Ayrıca şu an senin hasarsızlığın bozulacak çünkü anlaşmalı tutanak yok.


  • kumulatifvergimatrahi  (03.12.15 09:32:53) 
aynı şey başıma geldi. taksi geçirdi arkadan, tutanak falan uğraşamam deyip bağrışıp çağrışıp stres atıp gitmiştik.


  • 1213  (03.12.15 09:35:23) 
Eksper raporuna gore trafikten aracin hasardan dolayi olusan deger kaybini talep edebiliyor musum, proseduru yapan var mi?

Bu arada tutanakta gelen polisler karsi tarafi kactigi icin de tamamiyle suclu tuttu.. Tutanagi henuz almadim, polis tutanaginda karsi taraf suclu olsa bile benim kasko bozulacak mi simdi?
  • nwnd  (03.12.15 10:12:15) 
@nwnd yine ben; kaskon bozulmayacak karşı taraftan rücu edilecek. ama bir plaka sorgusunda kazalı olduğu görünecek arabanın.

ikincisi mahkemeye dava açıp değer kaybını talep edebiliyorsun.
  • jesues  (03.12.15 10:14:29) 
karşı tarafın sigortası varsa kaskon bozulmaz, sigortası yoksa
bozulabilir (kadınlar ilgilenen başkası yoksa sigorta-bakım-vergi vb.
takipleri genelde yapmıyorlar)

Yalnız araç hem rehinli hem hacizli gözüküyor. Karşı tarafın sigortası yoksa kaskonuz şahıstan tutarı tahsil etmekte zorlanabilir, bu durum da sizin kaskonuza yansıyabilir.

Tavsiyem peşini bırakmayın, bir avukatla görüşüp olabilcek tüm maddi-manevi tazminatları açın(özellikle değer kaybı). Her türlü kazanırsınız.
  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (03.12.15 10:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.