[]

Kamera arkasinda calismak istiyorum

Teknik konularda da iyiyimdir, bilmesem bile cabuk kaparim. Daha once tecrubem olmadi. Bu islere girmek cok mu zor? Bi yonetmenin yardimci ekibinde olmak falan? Ne kadar surer, nerden baglanti kurmak gerekir?




 
Olm gerçekte çalışmayı bırak, sana şurdan cevap yazanlar bile ölüyom desen bi bardak su vermezler.


  • kaledekiyalnizlik  (03.12.15 00:11:28) 
Merhaba.sizinle çekmeyi düşündüğüm film üzerinden iş imkanları ile ilgili konuşmak istiyorum. Mesaj atarım. Saygılar.


  • kokhucre  (03.12.15 00:37:43) 
Hangi şehirdesiniz onu da söylerseniz ben de bir şeyler sorarım sizin için.
Ölüyorum derseniz de size bir bardak su veririm.
Karşılığını bana değil, topluma ödemeniz koşuluyla elimden gelen her şeyi yaparım.
Yönetmenin yardımcı ekibi dediğiniz ekip kendi içinde ayrılır. Sahiden yönetmen yardımcısı olan ve reji asistanı vs gibi görünüp çaycı olan, sürünen,işle ilgili yüzüne bakılmayan.
Yardımcısı olmanız için de çakallarla dans etmeniz lazım. Sizden çok daha az bilen ve daha yavaş kavrayan ama sosyal ilişkileri kuvvetli birini birkaç projede yardımcı görmeniz mümkün.
  • kalemdefter  (03.12.15 01:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.