[]

İnnovia evlerinde kendisi veya yakını oturan var mı?

Burda yatırımlık ev alıp almama arasında kararsız kaldım. Kararsız kalmamın tek nedeni malum söylentiler. Kulaktan dolma bilgilerle değil de direk burada oturan,oturmuş veya yakını oturan birilerinden bilgi almak istiyorum. Var mı kimse?




 
birçok dairesinde -daire ucuz oldugundan- fuhuş yapılıyormuş çok defa polis basmış site sakinleri çok şikayetçiymiş inovia 2 de ydi yanlıs hatırlamıyorsam


  • cenkertem.afc  (02.12.15 18:22:38) 
Şahsen o taraflara yakın bi lokasyonda oturan biri olarak söyleyebilirim; almayın. Benzer fiyatlara bu lokasyonda daha iyi ve gelişme potansiyeli yüksek bir yer bulabilirsiniz.


  • Riot  (02.12.15 20:24:54) 
Orada genelde günlük kiralık 1+1'ler var ve ne yazik ki bu siteyi güvensiz hale getryr. Tabii hangi etap olduğu da önemli. 2.sinde bu sıkıntı had safhadaydı mesela. Daha fazla bilgi için mesaj cekebilirsin.


  • thesL  (03.12.15 16:11:16) 
yatırım yapmaktan kastın tam olarak nedir. başka bir yerde oturup değerlensin diye alıp bir köşeye atmaksa daha güzel çözümler üretilebilir. Ancak oturmayı planlıyorsanız, innovia ciddi anlamda tercih edilebilecek yerlerden birisi. Metrobüse ve AVM'lere yakın olması, site içerisinde dışarı çıkmadan bir çok ihtiyacın giderilebiliyor olması. Çevresel sorunlarla fazla karşılaşılamıyor olması en önemli artılarından. Daha iyisi var mıdır, muhtemelen vardır. Emlak işi biraz şans işi. Yine de bu bölgedeki evler, her yıl ciddi oranda değerleniyor, patlayabilecek bir emlak balonundan etkileneceğini sanmıyorum. İstanbul'a uzak görünse de, çevresindeki önemli merkezlere yakın olma özelliğiyle menkul değerini koruyack ve artıracaktır.
Fuhuşla ilgili mevzular bitme aşamasına geldi. Zor günler yaşanmış olsa da, artık 1+1 kiralık ev ilanlarında sadece sitenin ismi kullanılıyor. Buradan oda kiralamak imkansıza yakın bir hal aldı. Site yönetimi, emniyet güçleri ve site skinleri bu konuda çok kararlı. Eğer imajında olumlu bir düzelme yaşarsa daha da yükselebilir fiyatlar.

  • tum haklari saklidir  (03.12.15 16:23:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.