[]

İş bulamama

İstanbul'da iyi sayılabilecek bir vakıf üniversitesinin halkla ilişkiler bölümünden mezun oldum. Yaklaşık 6 ay kadar da işsizim. Günlerim genel olarak kariyer üzerinden hiç geri dönülmeyen iş başvuruları yaparak geçiyor. Bunun dışında başka yerlerden de iş başvuruları yapıyorum fakat pek bir geri dönüş aldığım söylenemez. Alanımın dışında olan, satış pazarlama vs. gibi alanlardan da pek bir şey çıkmıyor açıkçası.

Bu işin bir çözümü var mıdır?


 
tanıdık, torpil yok ise bu bir süreç...

memlekette iş bulmak bir dert, girdiğin işte tutunmak ayrı dert.

en yakın zamanda olacaktır, stress yapmayın.
  • qxgviper  (02.12.15 15:22:52) 
yeni mezun ve tecrübesiz birisi için ilk iş arayışı zor olabiliyor. tanıdık bulmaya, yılmamaya ve bu süre içinde kendinizi geliştirmeye çalışın.


  • dafuq  (02.12.15 15:26:28) 
ben çalısanım. bi dünya yere basvuruyorum bi kişi döndü sadece:)
memleketin durumu vahim

  • all girls dream  (02.12.15 15:29:20) 
Halkla ilişkiler sağlam referans gerektiren bir alan. Tanıdık yoksa iş bulman zor.


  • Cruyff  (02.12.15 15:46:13) 
her gün benzer duyurular açılıyor aramaya iş yaz çıkan başlıklara bak. işine yarayan şeyler olabilir. cv çıkart bol bol. sonra elden teslim et hep. başvuranildiğin kadar yere başvur. dönüş olur 1 2 ay içinde. inrernete çok güvenme. bizzat ver cvleri.


  • ergenpezeveng  (02.12.15 16:07:28) 
Staj ayarla uzun dönem. Orada kal.


  • [silinmiş]  (02.12.15 16:10:59) 
staj +1.


  • zgrydn  (02.12.15 16:30:02) 
Öncelikle kariyer.net'i kapat. Sadece moralini bozar. Hem tecrübessizsin hem de kariyer.net iş arayışı yapabileceğin gerçekten en boktan ortam. 10 seneye yakında deneyimim var, son 6 ayda kariyer.net'te 43 cv görüntülemem ve 1 iş görüşmem var. LinkedIn'den 3 defa görüşme için çağrıldım.

Kariyer.net bok gibi.
  • theodor  (02.12.15 16:31:50) 
ücreti düşük de olsa herhangi bir işe gir. birkaç ay dayan, iş tecrüben olduğunda daha çok dönüyorlar.


  • historien  (02.12.15 20:04:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.