[]

Köpeğe atıştırmalık

Ya bizim burada bi köpek var, çakal adı. taksi durağında takılıyor her gün selamlaşıyoruz sever de beni.

ben bu elemana bi şeyler alayım diyorum, bakkalda falan satın alabileceğim ve bi köpeğin yiyebileceği ne var?

ya da atıştırmalık olarak ne verebilirim bu hayvana en güzel? mutlu olsun artiz.

 
temizmama.com da küçük parmak inceliğinde kemirmelikler var. isimlerini unuttum. sakatattan ve deriden yapılyor. seviyor hayvanlar baya. gayet de ucuz. onlardan alabilirsin.


  • buffy de vampir sayılır  (02.12.15 14:44:23) 
fikir güzel de benim bunu elden teslim almam lazım. hatta mümkünse dediğim gibi bakkalda falan bulmam lazım. meyve yer mi? versem yer muhtemelen de bi şey yapmasın?


  • reavelyn  (02.12.15 14:51:54) 
aç bitir salamlardan alıyorum ben bazen.


  • peggy  (02.12.15 14:52:08) 
tatlı, çikolata vs vermeyin. salam vs ehveni şer sanırım.

birkaç gün idare edin salamla falan kargo üç güne gelir elinize. içinde yirmi tane falan var ve hakkaten uygundu fiyatları. 15 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam.
  • buffy de vampir sayılır  (02.12.15 14:53:57) 
22 liraymış ama daha da iyisi içinde 20 tane değil 100 tane varmış:

www.temizmama.com
  • buffy de vampir sayılır  (02.12.15 14:55:17) 
ben anlamıyorum şimdi bu mevzudan. köpeğe kemiği veriyorum o onunla takılıyor mu sonra? kaç günde bir değişmesi gerekiyor o kemiğin? yiyor mu yoksa normal mama gibi verir vermez?


  • reavelyn  (02.12.15 14:57:51) 
kemire kemire yiyor sanırım. günde birkaç tane var (3-5 falan) dişine ve dişetlerine de faydası oluyor sanırım. ben kediciyim o yüzden pek bilemiyorum, kedime mama alırken temizmamadan dikkatimi çekmişti, hatta fiyatı uygundu kedime aldım, sadece oynadı, yemedi :))


  • buffy de vampir sayılır  (02.12.15 14:59:46) 
abartmadan kremalı bisküvi verebilirsiniz. çok yıldır köpeğim var. zararlı biliyorum. sana daha çok zararlı kremalı bisküvi.

sokak köpeği o. çöp yiyor. çöplerde bozuk gıdalar. karınca geldiği için atılan küp şekerler. evet iyilik yapmazsın. sağlıklı olmaz. ama abartmadan sevindirebilirsin. bırak mutlu olsun.

edit:
çiğneme derisini yiyemeyebilir. yaş durumu ne köpeğin? yaşlıysa dişlerinde eksik varsa yiyemeyebilir. ayrıca sokak köpekleri çoğunlukla çiğneme derisini yiyebileceği kadar sabit durma imkanı bulamıyorlar. 20 dk civarı sürüyor yemeleri. 20 dk içinde insanlar, başka köpekler tarafından rahatsız edilip bırakıyorlar bu tip şeyleri.

hızlı tüketebileceği lezzetli şeyler verin

illa sağlıklı olsun dersen:
25 kuruşa balık kraker mesela. sevmeyen köpek yok.
  • stevie  (02.12.15 15:58:25 ~ 16:05:04) 
Zamanında veteriner balık kraker önermişti, biz de ödül olarak veriyorduk seviyordu. O kemirilenleri normal köpek gibi kemirmeyip yarım saatte yediği için para yetişmiyordu.


  • r_u_h  (02.12.15 16:10:57) 
Temizmama'da satılan çiğneme kemiğini sokakta yaşayan bir köpeğin yiyeceğini sanmıyorum. Bim'de pişmiş tavuk döner eti var. Al abi sen ondan, koy önüne. Yemeyecek hayvan tanımıyorum. Fiyatta uygun.


  • teknikekip  (02.12.15 16:21:06) 
migrosta dostluk maması satılıyor tek öğünlük. 1 liraydı yanılmıyorsam. onlardan alıp verebilirsin. veya marketlerde köpek bisküvileri var ucuza.


  • innerbliss  (02.12.15 16:49:27) 
hayvanlara mümkün oldukça işlenmiş gıdalar vermeyin. iç organları zarar görüyor. yol üstünden alabileceğiniz şeylerden biri kasaplardaki artık kemikler. marketlerdeki ödül bisküvilerinden alabilir, günde birkaç tane verebilirsiniz.


  • madarch  (02.12.15 17:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.