[]

konuşurken dudaklarınıza bakılması

karşınızdaki insan siz bi şey anlatırken bi gözlerinize bi dudaklarınıza ya da yüzünüzün başka noktalarına baktığında ne hissediyosunuz? bana sanki yüzümde bi şey varmış gibi ya da beni yargılıyomuş gibi hissediyorum. sanki ağırlığını koyuyormuş gibi aramızdaki ilişkiye. ben direkt gözlere bakarım çünkü.

bak mesela sezen abla yapıyor şurada:

youtu.be

 
Ben de sadece gözlere bakarak dinleyemem, bazen gözüm kayar başka yerlere. Bu bir tuhaflık olduğu anlamına gelmiyor ama, konuşma biraz uzayınca tek bir yere odaklanamama sorunu.


  • Abdurrahman  (02.12.15 13:53:52 ~ 13:54:13) 
işi iyi bilenler, yalan yakalamaya çalışıyor olabilir.


  • 1adam  (02.12.15 13:54:55) 
flört aşamasında cinsel istek mesajıdır aynı zamanda. onun dışında karma olarak dudak ve göze bakmak ideal.


  • dahili meddah  (02.12.15 13:56:27) 
ben karşımdakinin beni arzuladığını düşünüyorum nedense. normal gelmiyor konuşurken adamın yüzüne bakılır. bu dudaklara bakanlar sonra saçına boynuna falanda bakmaya başlıyor kısaca bence rahatsız edici.
ben direkt gözlerine bakarım konuşurken özellikle dikkat ederim özellikle iş yerinde.

  • mantarliborek  (02.12.15 14:08:17 ~ 14:08:50) 
valla ben genelde dudaklara bakarım karşımdaki kadınsa, arada da dilimle dudaklarımı ıslatırım ki mesajı alsın.


  • bobinhoo  (02.12.15 14:12:06) 
Dudağa bakma flört aktivitesi.


  • arnold schwarzeneger  (02.12.15 14:32:03) 
bi arkadaşım "ya ben dudağa falan bakılınca çok rahatsız oluyorum bıyıklarım çıkmış gibi hissedip yüzümü çevirmek istiyorum" dedi geçen gün.
komik geldi ama şimdi cevaplara bakınca, siz flörtöz davranmaya çalışırken karşı tarafı rahatsız edebilirsiniz diye düşündüm. kadınların neye takacağı belli olmaz çünkü.
haa erkeklere gelince de aman deyim gözlerinin içine bakmayın, hemen benden hoşlanıyo bu kız moduna giriyorlar.
  • pamuk helvalar cebe  (02.12.15 15:19:28) 
bi arkadasim yapiyodu (kadin) onunla konusurken cok rahatsiz hissediyodum.


  • sayns  (02.12.15 17:13:08) 
ben doğru dürüst duymadığımdan dudak okuyorum genelde o yüzden dudaklara bakıyorum. yukarıdaki cevapları görünce vay anasını ne flörtözmüşüm dedim :/


  • the sado  (02.12.15 18:09:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.