[]

facebook hesabı sildirmek

benim kendi ismim soyismimle bi hesabım var ama çok çok çok az kullanıyorum bunu. ki şu anda kapalı zaten. yani deaktive edilmiş durumda tamamen kapalı değil de. şimdi fark ettim benim ismimin türkçe karaktersiz haliyle filan bi tane daha hesap almış birisi yalandan. fotoğrafı gördüm tanımıyorum da. ben bu hesabı nasıl sildirebilirim. nereye bişeyler yazmak lazım. hiç bilmiyorum facebook'un içinde ne nerdedir filan.




 
@cyberia
ben şimdiye kadar hiç karşılaşmadım ve öyle çok denk gelebilecek bir soyismim de yok mesela. pek sanmıyorum.

@canseven
benim gerçekten o olduğum nerden anlaşılıyor o zaman? istediğim birisini sildiremez miyim böyle olunca?
  • tepedeki psychedelic adam  (17.10.09 00:17:08 ~ 00:18:45) 
niye rapor ediyorsunuz gibi şeyler çıktı orda da işte sahte profil-benim veya baskasının kimliğine bürünüyor filan seçtim işte. bir de gerçek profilin sayfasının url'sini istedi onu da verdim.
sonra admin kontrol edicek. bundan hoşlanmayabilirsiniz ama bu raporun sonucunda size bir şey döndürmeyeceğiz filan gibi şeyler dedi. bunu yaptım ama pek tatmin etmedi beni bu. yani admin nerden anlar da silmeye ya da silmemeye karar verir filan.

  • tepedeki psychedelic adam  (17.10.09 00:31:56) 
ama daha siz bile hesabın fake olduğundan emin değilsiniz. şahıs fotosunu falan da koymuş, belki de gerçekten isim soyad benzerliğidir. mesela kendi arkadaşları var mı, ya da sizin arkadaşlarınıza request gönderiyor mu? sizin adınıza arkadaşlarınızla mı mesajlaşıyor, nedir size zararı?onları da anlatın admin e madem.


  • pinking of you  (17.10.09 00:36:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.