[]

iphone 6s + mı; yoksa samsung s6 edge + mı?

selamlar. yaklaşık 3 senedir birlikte olduğum galaxy s3 telefonum artık ölmek üzere ve yine uzun süreli ve sağlam bir telefon alayım diyorum. daha önce hiç iphone kullanmamış birisi olarak iphone 6s+ almaya heveslendim; fakat s6 edge+'ı görünce acayip ilgimi çekti. sizce hangisi?

not: bu işlerden pek anlamam. ses kalitesi, şarj ömrü ve dayanıklılığı benim için en önemlileri.


 
Bir apple hater'ı olarak söyleyebilirim ki son model android (özellikle samsung) almanın bir manası yok en geç 2 yıl içinde telefon boku yiyor zaten. iphone'lar daha uzun süre kullanılabiliyor gördüğüm kadarıyla. ben hep android telefonların bir eski modelini alıyorum, mesela lg g4 çıkınca g3 aldım. fiyatlar da baya düşmüş oluyor.


  • bobinhoo  (02.12.15 09:58:22) 
Bunca yıl geçti, benim anladığım şarj ömrü filan fasa fiso. Hatalı üretim vs değilse hepsinin şarj süresi 3aşağı5yukarı aynı (arada istisnalar çıkıyor sanıyorum LG G2 gibi). O yüzden bence hangisini beğeniyorsanız onu alın.

Ben iphone4s aldım, tam 4 yıl oldu bu ay itibariyle. şarjını bu yaz değiştirdim sadece. Uzun süre kullanım ve stabilite açısından iphone derim. Yine de gsmarena'dan karşılaştırma yapabilirsiniz yanyana.

Bir de bu telefonların en sevmediğim özelliği FM radyolarının olmaması.
  • franz kafka  (02.12.15 10:13:29) 
s6 edge+ derdim ama bu sefer pek kimsede görmedim ben bunu, ne ne edge'ini ne de plus'ını göremdim kimsede, pek tutmadı galiba. aslında çok şık bir telefon gibi görünmekte, özellik bazında da iyi ama .?.
bence sen yapıştır 6s+'ı. alırsam ben de iphone düşünüyorum.

  • Improbable  (02.12.15 10:18:03) 
sony z5.

dayanıklılık ve ses kalitesi diyorsan sony. suya toza ve darbeye dayanıklı telefon yapıyor adamlar, daha ne yapsın?
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (02.12.15 14:08:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.