[]

c180 amg ile bmw 320ied karşılaştırması

Selamlar,

Ne diyorsunuz? Hangisi daha iyi demeyelim de, öne çıkan özellikleri neler? Mercedes 156, bmw 170 beygir. bana c180 çok daha güzel geliyor. yakıt ve diğer masraflar da herhalde birbirine yakındır diye tahmin ediyorum.

Ayrıca mercedes alınca müteahhitlik diploması da yanında veriliyormuş :)

İyi günler herkese.

 
Yakıt/performans konusunda tartışmasız bir şekilde BMW önde. BMW genel olarak iç mekanda daha sadedir. Sen daha janjanlı bir konsol arıyorsan Merc öne geçer bu konuda.

Ben son kasa C serisinin dış görünümünü de sevmiyorum. Ama önceki kasalarda da 3 serisi görsel olarak daha baskındı.
  • arnold schwarzeneger  (02.12.15 08:41:56) 
bmw alır diyorum.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (02.12.15 10:15:20) 
Otomobili sadece ihtiyacin oldugu icin degil, kullanmayi seviyorsan BMW. Arabanin icinde elime gelen hersey kaliteli olsun ve arac ici daha donanimli olsun istiyorsan Mercedes.

kisaca sürüs zevki icin bmw, ic mekan kalitesi icin mercedes. bu sadece bu model icin degil, ayni zamanda a180 ile BMW 1, E serisi ile BMW 5 karsilastirdiginda da ayni.
  • emrahday  (02.12.15 11:00:15 ~ 11:23:57) 
bu iki modelde mercedesciler üzülecek ama aynı sınıf bile değiller, scooterla, racing karşılaştırması gibi bi şiy.


  • ravenudon  (02.12.15 12:14:18) 
bmw her turlu.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (02.12.15 12:25:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.