[]

Laptop önerisi

1500-1800 tl fiyat aralığında, böyle music production programlarını veya photoshop programlarını kasmadan rahat rahat çalıştırabilen, yanyana 53662 sekme açsam da bana mısın demeyen, sessiz usul usul çalışan güzel bir laptop önerebilir misiniz acaba??




 
burada bilgisayar önerisi almak isteyenlerin, almak istedikleri bilgisayarin özellikleri ile buna ayirdiklari bütçe arasinda büyük bir uçurum var. sadece müzik, video, internet, office programları kullanmak için istedikleri uygun fiyatlı (!) bir sisteme neredeyse 2000 tl ayiriyorlar. hayret ediyorum doğrusu. bu istenilen özellikleri zaten ortalama 400 tl. ederi olan core duo işlemcili bir sistem rahat karşılıyor. hiç kuşkusuz 2000 tl nin yaklaşık dörtte üçü (1500tl) boşa gidiyor.
(önceleri cevap verdigim bir duyurudan alinti)
Size en uygunu en az i5 islemcili en az 4gb ramli bir makina
  • 1adam  (01.12.15 11:47:07 ~ 11:48:00) 
photoshop ve birsürü sekme için en az 6-8Gb ram lazım. sessiz usul usul çalışan demek hp'den uzak durmak demek. bu koşullarda alabileceğin 12 seçenek var zaten: www.akakce.com

bu cümleyi kurmayı pek sevmiyorum ama tavsiyem 2000 lira bandındaki şu ürünü alman olacaktır: www.ebrarbilgisayar.com
  • bykush  (01.12.15 13:01:09) 
Lenovo Yoga15 demişsiniz siz.


  • mhm  (01.12.15 13:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.