[]

ayakkabı

selamlar,

istanbul'da orijinal

1- converse
2- adidas
3- nike

ayakkabılar en ucuza nereden alınır? metroda 65 liraya converse var sanırım, bildiğim en ucuzu o ama belki daha ucuza vardır bi yerlerde? diğerleri için de soruyorum tabi..

teşekkürler şimdiden!

 
merter'de sportix magazası var. onun 50 metre gerisinde adidas outlet var, oradan 15 dakika araba ile gidilen bir olivium outlet center var.


  • sakabilmemneyi  (16.10.09 20:58:19) 
dediğin gibi metroda var.ayrıca adidas için outletlere bak.örneğin güneşlide,212 alışveriş merkezinde adidas outletleri var.


  • jpsartre  (16.10.09 20:59:00) 
kadıköy'de rıhtım'dan boğaya doğru çıkarken otobüs durakları var ya, arkasında kuru kahfeci falan var ya? işte orada ney sporttu, adını çıkaramadığım bir yer var. 2 katlı. ama 2. katına çıkarken ufacık bir merdivenden çıkıyorsun. işte orada üst katta kısıtlı sayıda ayakkabılar var(ve bir çoğu büyük numara). konvers alacaksam oradan alıyorum. adidas halısaha akkapımı yarı fiyatına, adidas pasketbol akkapımı keza yarı fiyatına, ve tekrar diğer 2 halısaha ve basketbol akkalarımı da yine yarı fiyatına aldıydım oradan. büyük numara giyenler için bulunmaz nimet. ama dediğim gibi, mekanın adını unuttum gitti. 3 tane ayakkapçı var zaten orada. en kahfecinin yanındakine gir, üste çık. senin bir ihtiyacın olmazsa diğer duyuru okuyucularına bir faidemiz dokunsun!


  • outlawrider  (16.10.09 21:11:26) 
@outlawrider
hocam nerede orasi tam olarak? orada 2 3 dukkan var ama iki katlisi yok diye biliyorum...

  • ne nicki be  (16.10.09 21:33:22) 
bahsedilen yerin adı aktaç spor


  • de jure  (16.10.09 21:58:28) 
e bahsedilen yer aktac spor sa orasi oyle ucuz falan degil yane. piyasadaki bi adidas ne kadarsa orada da o kadar aktac ta fiyatlar.


  • ne nicki be  (16.10.09 22:35:35) 
tamam işte, aktaç spor. ama üst katı benim dediğim. kasanın sağından çık yukarı, cennetti orası:D


  • outlawrider  (16.10.09 23:00:02) 
Ak-Taç da seri sonu yukardaki mağazaya taşındı caminin ordan boğaya çıkarken genç-tekinin sokağıda indirimli ürünleri orda bulabilirsin onun dışında sezon ürünleri her yerde hemen hemen aynıdır.Artık converse yok sadece adidas ve nike satılıyor.Eğer pazar günü gelirseniz yardımcı olurum:)


  • entel dragon  (17.10.09 13:58:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.