[]

Yurt dışı iphone

Selamlar duyurunun güzel insanları bu tip sorulardan sıkıldınız biliyorum ama aklımda deli sorular mevcut.

Şimdi italyadan bir iphoe aldıracağım 2742 tl + vergi var pasaport teyzemin türkiyede 3500 tl ben bu telefonu italyadan aldığım için 1 yıl uluslararası garanti var evet ama mesela sıkıntı çıktığında türkiyede değişim alabilir miyim yoksa sadece tamir için mi geçerli bu garanti? Tam olarak aydınlatacak biri var mıdır?


 
2742+vergi yerine buradan alsan o telefonu? 6s 16 gb olduğunu var sayıyorum.


  • hadi hadi  (30.11.15 22:28:35) 
64 gb 3500 tl açıkçası arada yine bir 600 tl var yazıktır dedim


  • Take it away honey  (30.11.15 22:35:08) 
her türlü garanti var.

ama öyle gittim hemen değiştirdim olayı basit olmuyor. kastırırlar biraz. ki avrupa ve abdde çoğu apple storeu kastırır. ingiltere 3 kez denedim direkt değiştiren bi orası var.

değişim yaptıklarında da sana 100de 100 sıfır telefon vermezler. refurbished verirler.
  • beeyore  (30.11.15 23:34:09) 
Bu arada fiyattan emin misin? 2742-tax free olabilir. Mobildeyim, fiyat aramakla uğraşmak istemiyorum ama haftaya mesela ben 6s 64gb cihazı 849€-tax free ike Avusturya'dan alacağım. Avrupa birliğinden alışveriş yapan Türk vatandaşları + vergi değil - vergi ile alıyor belirli meblağ üzeri ürünleri.


  • hadi hadi  (30.11.15 23:41:05) 
teyzemin abd'den aldığı telefon bozuk çıktı, buradakiler avrupa'dan alsaydınız değiştirirdik vs diye önce ayak yapıp almadı ama teyzemin ısrarları sonucu sıfırıyla değiştirdiler.


  • mesgul ve huzursuz  (01.12.15 01:47:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.