[]

iPhone 6 ile iPhone 6s arasında ne fark var ?

Ya baktım kasa filan birebir aynı. Menüler geçişler filanda aynı. Tek fark arkasında 6s mi yazmasıdır ? Nedir bu işin teknik ayrıntısı ?




 
  • vaktiyle iyi biriydi  (30.11.15 22:03:16) 
s versiyonlarda kasayla pek oynamıyorlar. menüler de işletim sistemiyle alakalı. işlemci hızı vb. teknik özellikler ile ilgilenir miydin?


  • oldtimer  (30.11.15 22:09:16 ~ 22:10:01) 
@oldtimer valla açıklarsan sevinirim. Şu peep pop olayı sanki yazılımla yapılabilecek bir şey. Uygulamaların üstüne tıklayıp hızlı erişimde keza yazılımla ilgili gibi. Hala henüz aydınlanmadım


  • infernalcadre  (30.11.15 22:11:42) 
farklardan biri işlemcisi. a9 chipsetli bir işlemciye geçtiler. yani daha hızlı. ayrıca ön kamera 1.2 megapikselden 5 megapiksele, arka kamera ise 8 megapikselden 12'ye çıkarılmış. daha hızlı wifi gücüne sahip olduğu belirtiliyor. ram 1gb'tan 2 gb'a yükseltilmiş vb.

ama zaten s modellerinde her zaman az buçuk güncelleme yapıyorlar. kapitalizmin gözü kör olsun işte. ben hala 4s kullanıyorum, ilk ve tek iphone'um. hala da iş görüyor. onlar bu hızla ilerledikçe çok manyağı olmaya gerek yok bu aletlerin.
  • oldtimer  (30.11.15 22:37:42 ~ 22:38:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.