[]

yds için dilmer mi? / itü yabancı diller mi?

iyi akşamlar herkese

arkadaşlar, hızlandırılmış kurs bakıyorum. ama ben öyle çok güvenmiyorum halihazırda bulunan americanlar, britishler, english time lara falan. iyi ya da kötü neyse, önyargı diyelim. bu yüzden üniv.lerin kursu güvenilir geliyor.

baktığım kadarı ile, istanbul üniv in ve itü nün yakında başlayacak. ama herhangi bir bilgim yok, hangisi daha verimli olur diye. giden arkadaşlar var mı burda? yorumları, fikirleri ne olur acaba diye buraya danışmak istedim. ve dilmere gidenler varsa, hangi şubesi daha kalitelidir?

teşekkürler

 
Hızlandırılmış kurslar pek yararlı olmayacaktır. İyi bit kurs arıyorsan British Side, ITI, International House'u araştır.


  • Traveller  (30.11.15 21:18:40) 
hiçbir bilgim yok değil yalnız, ya da önceden kursa gitmemişliğim. önceden de yine başka ilde üniv in yabancı dillerine gitmiştim. o şekilde sorayım.


  • evc  (30.11.15 21:23:09) 
online ders veren hocalara bakmanı tavsiye derim. benim önerim remzi hoca. kaç puan hedeflediğini bilmiyorum ama 60-70 hedef ise kelime ezberlemeye ağırlık vermeni tavsiye ederim çok faydasını görürsün. daha yüksek puanlar için gramer e biraz daha yüklenmek gerekiyor.


  • boyu ayarlanamayan kravat  (30.11.15 21:41:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.