[]

adria airways vs. thy

beyler bağyanlar erasmus ile slovenya'ya gideceğim iki havayolu var biri thy biri adria airways. adria bariz bir şekilde daha ucuz. sizce çok sorun olur mu?

başka tavsiyelere de açığım baya bilgisiz olduğum bir konu.


 
sorun olmaz ne sorun olacak. ucuz olana bin gitsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (30.11.15 19:43:29) 
ucuzu seç


  • basond  (30.11.15 19:44:20) 
thy'de fıstık veriyolarmış ama?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (30.11.15 19:45:17) 
maymun musun olum sen fıstık falan?
bilet fiyat farkı ile damacana ile alırsın fıstık

  • basond  (30.11.15 19:46:25) 
aynen


  • basond  (30.11.15 20:05:59) 
avrupaya seferi olan firmalardan adını bilmiyoruz diye korkmayın, eu lokasyonlarına uçmak için katı kurallar var (bkz: easa) (git: easa.europa.eu) ve uygulanmak zorunda. ucuzu seçebilirsiniz.
not: uçak müh.

  • vaktiyle iyi biriydi  (30.11.15 20:17:48 ~ 20:19:45) 
dostum soyle diyeyim, thy ile air adria arasında dağlar kadar fark var. biri messi diğeri burak yılmaz gibi düşün. ama sen galatasaray'sın ve paran burak yılmaz'a yetiyor. senin için burak yılmaz da kötü bir tercih değil.

ogrenci adamsın ucuzu hangisiyse bin ona git slovenya 2 saat bile sürmüyor.
  • hullabaloo  (30.11.15 20:43:30) 
yahu iki saatlik uçak yolculuğunda first ya da business uçmayacaksan ve arada bariz bir fiyat farkı varsa neyi düşünüyorsun ki?

günümüzde rus ya da çin firmasıyla uçmuyorsan uçakların hemen hepsi aynı kalite ve modelde uçaklar. koltuk düzeni dolayısıyla arada bir santimlik falan farklar oluyor en fazla.

thy'de hosteslerin blowjob hizmeti de yok bildiğim kadarıyla.

güvenlik açısından hiçbir firmanın ihmal yapma gibi bir lüksü de olmayacağına göre;

ne gibi bir sorun olabilir ben de merak ediyorum.
  • m murphy  (30.11.15 21:06:40) 
seferin iptal olma gecikme vs gibi sıkıntıları kastetti sanırım


  • basond  (30.11.15 21:12:27) 
@basond öyleyse cevabımı adria airways olarak iletiyorum.


  • m murphy  (30.11.15 21:19:18) 
sadece fıstık değil alkol de var bak :D adria hiçbir şey vermiyordur herhalde. Ya THY'nin en güzel olayı aktarmasız tek uçakla gitmesi. Eğer Slovenya'ya ikisi de tek uçuşsa ucuz olanı seç.


  • rodriguez2  (30.11.15 21:46:13) 
Adria Star Alliance üyesi bir havayolu yani belli standartları sağlamış bir şirket. Lakin Adria'nın İstanbul uçakları ufak uçaklar oluyor bu ne diye şaşırma

en.wikipedia.org:Adria_Airways_CRJ-900_KvW.jpg

Bu uçaklar İskandinavya, Hollanda, Almanya'da kısa mesafelerde sıklıkla kullanılıyor.
  • yazar kasa  (01.12.15 13:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.