[]

kombi bozuldu uyku tulumunda yatılır mı 2 gün?

ev sahibi kombi onarımı için 2 gün sonra gelebiliyorlarmış dedi.

arkadaşa pek geçmeyi istemiyorum. uyku tulumu var bir arkadaşın getirip unuttuğu. uyunurmu bunda? üşür müyüm? kitap filan okunur mu içine girip oturur vaziyete gelinebiliyor mu?

aksiyona gerek yokta insan gibi arkadaşa mı geçeyim?

ek olarak:
1- rahat mıdır?
2- yatağın üzerine sereyim di mi?

 
sağdan soldan katalitik bulamıyon mu?


  • yamuklu sucurta  (30.11.15 17:16:28) 
tulumlar çeşitli. soğuk direnci iyi bir şey mi, fermuarlı falan mı yoksa çuval gibi içine mi giriyorsun?
1. rahat değil pek, sağa sola sucuk gibi paket halde dönmen lazım, uyku yatış şeklin dağınıksa darlanabilirsin.
2. he, yatak iyidir.
  • kargn  (30.11.15 17:18:38) 
uyku tulumum -25 idi, kar ortasinda, eksi 19da yatagin üzerine serip hebele hebele diye uyuyordum. mummy olmasi, fermuarli olmasi avantaj tabi.

kapali ev, sorun olmaz bence. kalin giyin, ufak bir oda ya da mutfaga konuslan bos vaktinde, yemek piserken isinsa yeter oda, uzun süre korur mevcut sicakligini.

o degil de hicbiri olmazsa da ölmezsin, hasta olmamak icin cabala yeter.
  • aynadakiyabanci  (30.11.15 18:01:44) 
Tulumun bir yerlerinde etiket gibi bir şey vardır. Extreme şu kadar derece, comfort şu kadar derece yazar üzerinde. Bazı tulumlar yazlık olabiliyor. Ev ısıtılmadığında 10-15 derece olur tahminen.Comfort derecesi bu derecelerden düşükse rahat edersin. Kural olarak osurmak da ısıtır tulumun ama alışık değilsen katlanması zor bir durumdur.Tulumun içinde bir şeyler zor okursun. Geçmis olsun.


  • delicevat  (30.11.15 18:25:46 ~ 20:19:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.