[]

ataiztlik out iman in

Eskiden kız tavlamak icin yaparlardı, ouww bu ne bıcım deişik bi adam desinler diye herhalde, ben ataiztim ayağı yaparlardı.

Değişen zamanla bu cocuklar namaza basladı, imana geldi.


HAH. kızlara sorayım. kızzzzzlaaaaaarrrr!

Ateist bir adamı mı imanlı bir adamı mı tercih ederdiniz? bütün parametreleri aynı. evet boyları bile .

 
Ben geniş bir insanımdır her türlü dine ırka açığımdır. Biz müslümanızda ne oluyor namaz bile kılmıyoruz o yüzden böyle standartlarım yok.


  • powerpufgirl  (30.11.15 16:34:22) 
Din modasi var su gunlerde. Dinin modasi oluyor mu? Ben de ilk kez ogrendim. Yasiyorum da. 90larda da liberal olma modasi vardi. Sanirim simdi modaya uyan bu genclere MUNAFIK deniyor dogru mudur?


  • Traveller  (30.11.15 16:42:02) 
bayan değilim ancak cevap vermek istedim: insanlar poserlık yapmak için inanç değiştiriyorsa vay hallerine. dinler yüzünden binlerce yıldır milyonlarca insan öldü ve hala ölüyor. ortamlarda kız düşüreyim diye ateistlik yapanın da muhafazakar entellektüel gibi takılanın da ake. bu kadar ayağa düşmeyecek kadar ciddi bir konu aslında.


  • KidLazer  (30.11.15 16:43:01) 
bu işin in i out u mu olur

kendi hayat görüşün ne ise ona uygun birileriyle beraberliğin olur, ortamda pirim yapıyor diye de kimseden hoşlanılmaz ayrıca
  • speranza  (30.11.15 16:51:19) 
parayla inancın kimde olduğu belli olmaz.


inançlı diye geçinen arkadaşlarımın %45i oro pu çocuğudur
  • cenkertem.afc  (30.11.15 17:42:27) 
Dindar insan sorgulamaz. Sorgulamayan insanla da ben yapaman. Ateist olmasa da bi agnostik beyfendi gönderelim bana.


  • inawen  (30.11.15 18:03:24) 
böyle bir eğitim sisteminde dinci olmak çok normal. temel bilimlerden daha çok din dersi var. üstelik bu derslerin tamamı, bir şekilde kılıfına uydurularak zorunlu bir hale büründürülmüş. onun dışında zaten televizyonda din, ailede din, okulda din, belediyelerin yaptığı etkinliklerde din vs vs vs .

yine de büyük bölümü şüphe içinde. zaten hayatında en az 50-100 tane kitap okumuş birini dini metinler tatmin etmez. ben de liseden mezun olana kadar dindardım. şöyle bir geriye baktığımda alttan alta bazı şeyleri ta o zamanlardan sorgulamaya başladığımı farkediyorum.

tüm bunlara rağmen ateistliğin out olduğunu gözlemlemedim. arkadaşlarım arasında okuyan kitlenin kahir ekseriyetinin deist, agnostik, ateist olduğunu belirtmek isterim.
  • yokumbenburda  (30.11.15 18:36:17) 
@sour

ne alaka soyledıgım şeyle?

hem alakası yok da hem de senin söyledigin şeye katılmıyorum
intihar bombacıları ruh hastalarınn ne yaptıgı da hıc bı seyın ıspatı olamaz
  • speranza  (30.11.15 21:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.