[]

Ornekli baska bir macbook pro mu PC mi sorusu

Daha once de sormustum ve asagi yukari berabere bir sonuc almistim ancak bir de birebir ornekle sorayim dedim. Su mubarek Cyber Monday kampnya gununde aagidakilerden hangisi?

Bu MSI sifir:www.amazon.co.uk

Bu macbook pro 2 kez ellenmis onun disinda yepisyeni:

ONEMLI NOT (Fiyati £1019 degil £850) www.amazon.co.uk

Cevabiniz hicbiri olup da £650- ikinarak cok manyak birsey ise £850 fiyat araliginda bir oneriniz varsa sahanenin ote noktasinda ellerinizden operim:

Kullanim amaci oyun degil ancak photoshop ve ufak tefek video edit olaylarinda sorun cikarmayacak, birden fazla web sayfasi acip bir yandan geri planda online TV oynatildiginda, beri tarafta download yapinca sismeyecek, aksam olunca TV baglayip film izlenince alev alev yanip gurultu ile kenidini sogutmaya calismayacak bir dizustu ariyorum.

Full HD ya da 4K olmasi, hatiri sayilir bir harddisk olmasi da tercih sebebi...

Manyaksam manyak da diyebilirsiniz. Sirf cehaletimden...

 
biri için pc diğeri için mac programi gerekli. yani elimizden hangisi var ya da hangisini alacaksiniz (bulacaksiniz) ona bir karar vermeniz gerekir.

bunun disinda bir mac'i bir pc ile kıyaslamak Windows kullanidiginiz varsayarak konuşuyorum bence cok manasiz olur. netice de mac dediğiniz cihaz işletim sistemi ile entegre olarak satilan bir sistem ve bence Windows'un bu sistemi yakalamasi için daha epeyce kosmasi gerek. ha derseniz ki ben Windows kullanmiyorum o zaman ayrica bir kıyaslama yapılabilir.
  • helenart  (30.11.15 17:10:40) 
Son 5 yildir PC kullaniyordum, ta ki 3-4 aksam once birdenbire onarilmaz bir sekilde olene kadar... Tabii ki cihaza gore program alacagim ancak uzun vadede beni goturebilecek ve tabii sisirmeyecek bir dizustu ariyorum. Simdi kimisi diyor ki mac'e verdigin para ile amacina yonelik bir pc alabilirsin. Iste o PC'yi bulmaya calisiyorum. Ha yok, Mac gercekten alinmaya deger bir alet ise parayi kiyip 5 senede bir degistirecegime 10 senede bir degistireyim, misal...


  • bosch kalfa  (30.11.15 17:43:33) 
Macbook harika bir alet, hiç düşünmeden al gitsin.


  • i was made for you  (30.11.15 17:54:07) 
2008 model bir mac kullaniyorum. isim geregi zilyon tane program kurup kaldiriyorum. ustunde 2-3 tane sanal makine calistirip siliyorum. bugune kadar (2015) cihazi 1 kez (yazi ile bir) silip bastan yukledim ki. bu sirada leopard, snow leopard, lion, mountain line, maverick ve yosemite olmak uzere isletim sistemleri degisti. suan ki el capitani yuklerken artik ben istedigim icin formatladim.

mevzu bu kadar oz aslinda. ha burada her degisen isletim sistemi makineye fantastik ozellikler getirdi. mesela 2008 de ben aldigimda makine usb'den uyku modunda telefon sarj etmiyordu. sanirim maverik'e gecince uzerinde olan donanımla bu isi yapmaya basladi. boyle guzel suprizleri de oluyor.
  • helenart  (30.11.15 23:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.