[]

Fotografiumda gelen ürün kutusunun boş çıkması

Selam, bi arkadaşımın cuma günu fotoğrafiumdan verdiği sipariş bugün geldi. Gelen kutuyu açtık taşak geçer gibi içinde cihaz yok. Aletin case'i duruyor içinde poşeti var fakat alet yok.

Adamları arayınca kargocunun yanında açıp tutanak tutmanız lazımdı dediler yalnız kargo paketinde hiçbir hasar vesaire yoktu. Bildiğin kargolamadan önce çıkartmışlar aleti.

Bu konuda ne yapılabilir? Dükkanda biri çıkarmış belli ki ama bunu nasıl kanıtlayabiliriz? Başına daha önce böyle birşey geleniniz var mı?

 
problem cikartip kabul etmiyorlarsa tuketici haklari mahkemesine basvurun


  • sayns  (30.11.15 14:24:41) 
Ürünün orijinal paket ağırlığına bakın, kargo daha hafifse belki kanıt olur.


  • Lim5  (30.11.15 14:29:51) 
Kargoyu tartmamislar direkt 1kg yazmislar paket tas catlasa 250 gram falan.

@brk37 tutanak derken kendi aramizda ifade gibi bir kagida yazip onu mu imzalayalim?
  • yuto  (30.11.15 14:36:09) 
haydaa en korktuğum şey. Fotografium bir de iyi bilinir ama paket açılmış mı kullanılmış mı niye öyle ki...

keşke kargo tartmış olsaydı o bir kanıt olurdu, şimdi fotografium'un kullanıcıya güvenmesi ve müşteri memnuniyeti olayı ortaya çıkacak bakalım. Oradan bir eleman alsa ortaya çıkar herhalde, direkt üreticiden boş geldiğini hiç sanmıyorum.

takip edicem lütfen konuyu güncelleyin.
(daha önce Vatanbilgisayar'dan aldığım bir monitörde plastik ayağı çıkmamıştı, söyledik verdik rapor tutup gönderdiler bize yenisini verdiler. Arkadaşınıza güvenmeleri lazım ama bakalım...)
  • rodriguez2  (30.11.15 15:01:38) 
Selam, birkaç kez daha aradılar kutudaki seri numarasını falan istediler. En son tedarikçiyle ilgili bir sorun var, yeni bi cihaz yolluyoruz siz de bize boş kutuyu ödemeli yollayın dediler. Umarım bu da boş çıkmaz bizdeki de nasıl bi şanssa :)


  • yuto  (01.12.15 10:37:01) 
sorun çözülmüş gerçi,

ama yine de internet alışverişlerinde mutlaka kutuyu kargo görevlisi oradayken açın.
onların tutanakları çok işe yarıyor, aklınızda bulunsun.
  • livaneli kadir  (01.12.15 10:48:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.