[]

DigitalOcean Üzerine OpenVPN Kurulumu

Daha önce yaptığım şekilde kurulum yapıyorum ama sayfa bile açılmıyor. Sorun nerede çözemiyorum. Şu şekilde yaparsan oluyor diyeceğiniz bir kaynak mevcut mu?

Ubuntu üstünde uğraşıyorum acaba hata mı ediyorum?

Teşekkürler.

 
Birçok sebebi olabilir, ben şu script ile kuruyorum, Ubuntu/Debian için sorunsuz kuruyordu:

github.com
  • Abdurrahman  (30.11.15 13:34:37 ~ 13:35:05) 
ben de aynı sorunu yaşadım. firewall konfigürasyonu (port yönlendirme, izinler,vb) ile çözmüştüm.

centos
  • velhasilkelam  (30.11.15 15:38:42) 
Tamamdır hallettim arkadaşlar.

Destek istedim, şu yanıtı aldım. Uyguladım ve sorun çözüldü.:

Thanks for reaching out. If you're trying to use OpenVPN Access Server, It's possible that Access Server is binding to the "anchor" IP address for some reason (one starting with "10", which is used for our floating IP feature), even when explicitly configured to use your droplet's public IP address. To fix this, you can run sudo /usr/local/openvpn_as/bin/ovpn-init, and when you get a prompt like the following:

Please specify the network interface and IP address to be
used by the Admin Web UI:
(1) all interfaces: 0.0.0.0
(2) eth0: XX.XX.XX.148
(3) eth0: XX.XX.X.30
Please enter the option number from the list above (1-3).
> Press Enter for default [2]:

You'll want to enter "1" for all interfaces, instead of the default, "2" on eth0. For every other option in that setup script, you can press Enter to accept the defaults given. Once it completes, you should be able to load the admin interface normally. Let us know if that works or we can help with anything else!
  • teknikekip  (30.11.15 16:41:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.