[]

steam - online half life oynamak (üstelik crossfire)

merhaba,
steam'den half life alsam, başka oyuncular ile multiplayer oynayabilir miyim? mesela crossfire haritasında falan.
# gogu delen adam mağaradan sordu.


 
Oynarsin.


  • floydian  (30.11.15 13:19:04) 
oynarsın, hala aktif FAKAT millet deli gibi hızlı ve çok iyi oynuyor. Ben birkaç kere girdim 15-20dk deli stres attım ama hayvan gibi hızlı olman gerekiyor, yoksa çat diye ölüyorsun.

edit: belki buradan birileriyle beraber bir şeyler yaparız.
  • rodriguez2  (30.11.15 13:23:23 ~ 13:23:42) 
oynarsın, aktif serverlar var ancak biraz da rodriguez'in dediği gibi; çektiğin çileye değmez. ona ayıracağın mesaiyi yeni jenarasyon oyunlara ayır. hiç olmadı cs:go'ya ayır.


  • air  (30.11.15 15:12:28) 
bazı itoğluitler var çok iyi oynamıyorlar ama çok iyi hile yapıyorlar. bir adam bir gün sıralamada 70 adam vurup 55-60 kez ölüp diğer gün 150 ye 5 ölüm oranıyla oynuyorsa kesin hile vardır diyebiliriz di mi. o serverlardan kaçarsan gayet güzel oynayıp keyif alabilirsin. ben oynuyorum.

edit: katılım olursa 5-6 kişi haberleşip boş bi serverda oynayabiliriz.
  • rahmi pinkfloydoglu  (30.11.15 18:18:57 ~ 18:19:59) 
geçen yıl online olarak rus ve ukrayna sunucularında aktif olarak onuyodum ama bu aralar pek oynamıyorum. bu oyunu oynayanların çok da hile kullanacağını düşünmüyorum.(tabi bazı istisnalar olabilir) hile yerine çok iyi cfg kodlarına sahipler. onlar sayesinde bu kadar hızlı ve iyi fraglar yapabiliyolar. cfg yazma olayını keşfettikten sonra ben de uçuk fraglar kasabiliyodum.. Cfg nin de hile olduğunu düşünmüyorum. sonuçta oyun sınırları içindeki ayarlar. eğer katılım olursa ben de oynayabilirim.


  • unifeel  (01.12.15 17:10:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.