[]

havalimanı yolunda bekleyen araçlar

özellikle akşam saatlerinde dikkatimi çekiyor, atatürk havalimanı yolu üzerinde araçlar sağa çekip bekliyorlar, kimi dörtlüleri yakmış kimi uyuyor. onlarca araba oluyor bu şekilde.

bunlar yolcu almaya erken gelip de otoparka para vermek istemeyen kişiler mi yoksa başka bir nane mi var bu işte?


 
havaalanından yolcu karşılayacak kişiler. tur atmaktansa orada bekliyorlar. gerçi yasak orda beklemek ama polis bile duruma alışmış gibi...


  • loveinaflipbook  (30.11.15 12:58:50) 
O kişiler.


  • cakabo  (30.11.15 13:05:18) 
içeri girip otopark ücreti ödememek için :/


  • spirit crusher  (30.11.15 13:05:23) 
bir çok ecnebi havalimanında kısa süreli ücretsiz park imkanı oluyor. terminal kapılarına en yakın yerde 15 dakikalık park yerleri şeklinde. birini alıyorsan veya bırakıyorsan insan gibi valizini indirip bindiriyorsun.

Yoğunluktan ve valiz dağıtımındaki aksaklıklardan dolayı, uçaktan inen birinin dış kapıda belirme süresi epey değişken olabiliyor.

Atatürk Havalimanı'nda otoparka giriş çıkış 12TL. Taksi değnekçisi, trafik polisi sürekli dürrrt dürrt düdük çalıyor bu nedenle. Egzos ve gürültü. Sanki Kalküta.
  • nop  (30.11.15 13:58:28) 
evet o kişiler


  • basond  (30.11.15 15:35:21) 
İlk 1 saat 3 TL, 2 saat 5 TL olsa insanlar girer park eder.
Zaten bundan daha kısa sürede bir yere gidip gelme şansın yok uçakla.
Böylece kısa süreli parklamadan da para kazanır işletme.
Şimdi zorunda olmadıkça hiç kimse 12 TL ödemiyor.

Madrid'de ilk 1 saat 1.25 euro'ydu mesela. Her yolcu uğurlama-karşılama sırasında arabayı otoparka bırakıyordum.
  • cakabo  (30.11.15 15:39:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.