[]

ihs telekom mu daha iyidir yoksa natro mu(hosting)

wordpress ile basic bir site kuracagım aman aman bir fark var mıdır? domaini ihsden aldım. ama hosting için kararsızım




 
Türk firmaların hosting hizmetlerinden pek bir beklentin olmasın. İkisi de kurumsal firma, en azından öyle görünürler. Domain için Ihs gayet iyidir mesela. Senin kuracağın site için ikisi arasında gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum, çünkü beklentin düşük.

Yalnız Wordpress denilen yazılım ve eklentileri düzgün ayarlanmadığı zaman yüksek işlemci tükettiği için paylaşımlı hosting hesaplarında sıkıntı yaşanabiliyor. Burada iş sana düşüyor biraz; gereksiz, fazla kaynak tüketen eklentilerden kaçınacaksın.
  • Abdurrahman  (30.11.15 12:57:12 ~ 12:57:57) 
ikisini de çeşitli projeler için kullandık, fazla bir fark yok. ama tavsiyem, başlangıç seviyesi bir kullanıcı isen, domain register ettiğin yerden hosting'ini de al; hosting yönlendirme, mail ayarları gibi işlere fazla kafa yorman gerekmez.


  • kehanet  (30.11.15 12:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.