[]

kız arkadaşıma laf atan olunca anlamıyorum - ne yapabilirim

merhaba arkadaşlar.
yer izmir.
kız arkadaşımla otobüs beklerken bir gurup genç geldi. birisi abla sigaran var mı dedi. arkadaşı yürü lan diyip yüzünü tutup yürümeye devam etti gittiler.

ben olayın ne olduğunu anlamadım bile. sonradan anladım ki kız arkadşıma laf attı çocuk. ama çoktan gimişlerdi.

bu tip durumlarda nasıl ayık olabilirim. daha da önemlisi siz olsanız nasıl tepki verirdiniz nasıl tepki verilmeli?

teşekkürler şimdiden.

 
tipinden anlarsın zaten. çakal gibiyse tipleri selamun aleyküm de dese bi bokluk vardır. yapman gereken, napıyonuz lan siz? diye sertçe çıkışman, iş boka sarıyosa ve dayak yiyecek gibiysen kız zaten kolundan tutup boşver diyecektir, erkekliğe bok sürdürmeden götüm götüm kaçman


  • vakamijin  (30.11.15 01:07:47) 
@vakamijin'e katılmakla birlikte, iş boka sarıyorsa yapman gereken kız arkadaşını uzaklaştırıp efendice dayağını yemek. bir iki de yumruk atarsan iyi olur ama.


  • dinsiz adam  (30.11.15 01:47:01) 
yukarda yazılanları yaparsan dobermandan ne farkın kalıyor. umursamayın arkadaşım çok mu zor lan ya da hassasanız evinizden çıkmayın.


  • her gece aç  (30.11.15 01:50:49) 
@her hece aç hassassınz falan demişsin de ben neden elalemin lafı yüzünden kız arkadaşımın yanıda utanim? böyle ipsiz köpekler için bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

-

arkadaşlar kavga etmem gerekirse sonuna kadar ederim de ben ne olduğunu anlayana kadar iş işten geçmiş oluyor. utanıyorum kız arkadaşımın yanında. adamlar gittiği halde arkadalarından gidip küfür edip kavga mı çıkartmalıydım?
  • ipmus90  (30.11.15 02:07:38) 
hiiiim ayik olamazsin, kiz arkadasinla disari ciktiginda su karsidan gelen laf atar mi acaba, su adam laf atar mi diye devamli tetikte olamazsin, bu sekilde bir dusunceyle zaten kiz arkadasindan da olursun. sonucta bunlar pat diye gerceklesen olaylar eger ani ortamda degilseniz, adam atiyo lafini, sen bana mi dedi acaba, ne demek istedi acaba, algilamaya vs calisirken gecip zaten adam.


  • baldur2  (30.11.15 02:23:19) 
bence geçip gidenleri umursama. kavga çıkartmak isteyenlere de uyma, bence laf dalaşı da gereksiz. ne ayaksınız bilader falan saçma yani. hiç konuşma. yol açıksa yürü uzaklaş. kaç git. erkeklik gurunu falan boşver, kaçabiliyorsan kaç. mahkeme avukat masrafı gözaltında geçen süre falan. bi sürü iş. kaçabiliyorsan kaç. uzaklaşmanı fiziken engelliyorlarsa, işte o zaman her şey serbest bro. mesela herkesin cebinde anahtarı vardır sakince bekleyip bekleyip sonra birden muşta gibi kullanarak direk göze vurulabilir ama dediğim gibi bu en son çare ve genelde gerek olmaz.


  • kaledekiyalnizlik  (30.11.15 02:58:10) 
Bicaklari falan vardir takma. Onlar ellerini s.kerken o kizla sen mutlusun oyle dusun ;)


  • Traveller  (30.11.15 06:43:37) 
Algıların devamlı açık olsun kardesim nerden ne gelecegını kestırebil öte yandan paranoya yada bağlama da kafayı sıyırma işin püf noktaları var zaten onları çözmen lazım


  • john  (30.11.15 09:48:26) 
sizler eğitimli düzgün insanlarsınız, ciğeri 5 para etmez itin kopuğun provoke etmesine izin vermeyin. birisi bıçak çıkartıp kalbine saplasa canından olacan, hep oluyo bu tip durumlar Türkiye'de görüyoruz. gururunu bi kenara bırakıp aldırmadan yürüyüp gidecen, canından daha önemli değil. kız arkadaşın da doğrusu bu der kesin zaten.


  • gezgin rocker  (30.11.15 18:47:11) 
kız arkadaşın cevabını kendisi verebilir. ben öyle yapıyorum. yalnızken neyse bir farkı yok. ayrıca kahramanlık yapmaya kalkmak son derece gereksiz. dengesiz adam çok. saplasa bıçağı daha çok uğraşacaksınız.


  • ruhen hastayim ben  (30.11.15 18:53:16) 
nerede laf atmış ki ben anlamadım şahsen?


  • livaneli kadir  (30.11.15 19:09:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.