[]

Arkadaşımın sevgilisi gay ya da biseksüel

Çok eskiden, liseden arkadaşım olan bir kız var. Kızla samimiyiz ama farklı ülkelerde yaşadığımız için birkaç ayda bir konuşup senede bir falan görüşüyoruz.

Kızın 2-3 senedir bir sevgilisi var. Kız Avrupa'da yaşıyor, sevgilisi de Avrupa'da başka bir ülkede. Erkeği de tanıyorum ama arkadaş değiliz. Birkaç gün önce, öğlanın birtakım eşcinsel ilişkileri olduğunu öğrendim. Şimdi kızla bir sonraki görüşmemizde kıza bundan bahsedip bahsetmemek üzerine düşünüyorum. Olasılıklar:

- Erkek eşcinsel, kız bunu bilmiyor. Farklı ülkede yaşayan kızı bulunca bunu tavlıyor, böylece büyük bir sorumluluk olmadan bu ilişkiyi cinsel yönelimini gizleme amacıyla kullanıyor. İkisi nadiren görüşüyor zaten. Kızın da emin olmasam da cinsellik konusunda muhafazakar olma ihtimali var, çok ileri gitmemiş olabilirler. Bu durumda kız yıllarını bu çocuğa bağlayarak yazık eder.
- Erkek biseksüel. Kız bunu biliyor ya da bilmiyor, erkek kızı kullanıyor değilse bu beni muhtemelen ilgilendirmez.
- Erkek gay, kız da lezbiyen. Uygun şartları buldular, anlaşmalı bir cover ilişkisi yaşıyorlar. (kızın öncesinde bir erkek arkadaşı da olmadı bildiğim kadarıyla) Beni kesinlikle ilgilendirmez, bunu ortaya çıkaran kişi olmak istemem.

Ne düşünüyorsunuz? Bir sonraki görüşmemizde en azından kıza, ikisi arasındaki cinsel yakınlık hakkında ipucu edinebileceğim sorular sorsam mı? Yoksa siz olsanız hiç bulaşmaz mıydınız? Erkekle samimi değilim ama samimi olan tanıdıklarım var. Onların erkekle konuşması da ayrı bir opsiyon.

 
bence kızın bilgisi yoktur bu konuda, hiç konuyu açma derim. adam boş kaldıkça hemcinsleriyle takılıyor olabilir


  • gazozailacatmauzmani  (29.11.15 23:26:12) 
sanane diyorum sadece.


  • liriamer  (29.11.15 23:37:31) 
söyle kıza. zaten ayda yılda bir görüşüyormuşsunuz bu yüzden seni silerse de salla gitsin.


  • tescillimarka  (29.11.15 23:49:21) 
yapman gereken bir şey yok.


  • kargn  (30.11.15 00:20:24) 
bu konuya mudahil olmayi dusunmen bile cok kotu. kisaca ben de sanane diyorum.


  • tezek  (30.11.15 01:41:08) 
ay aman duyar kasıcılar gelmiş. bunlara mustehak olan, böyle partnerleri bi güzel aldatırken görüp de söylemeyen arkadasları olur. ama neyse beddua etmiyorum.

sen oglanın gay ilişkileri oldugunu illegal bi yolla mı ögrendin; misal zorla hesaplarına girdin falan mı? yoksa kendi cevresinde bilinen bi durum mu? eger adam toplumda birilerinin bunu görebilecegi acıklıkta yasıyorsa bunu ben arkadasıma söylerdim/bana da söylenilmesini isterdim muhakkak.
  • galandar kostumu  (30.11.15 02:33:27) 
efendim ben sizin nihai amacınızı anlamadım. sen bu çifte 3. olmaya mı çalışıyon abla_


  • kaledekiyalnizlik  (30.11.15 03:13:31) 
1. dedikodu yanıltıcıdır. bulaşma.
2. taraflar karşılıklı razı olabilir, çok ters pozisyonlarda kalabilirsin. karışma.
3. adam çok iyi rol yapıyorsa her şey senin düşündüğün gibi çıksa da sana doğru dönebilir işler. gerek yok.
4. eşcinsel bir erkekle beraber olduğunu anlamayacak kadar saf ve/veya umursamaz birinden daha çok umursama bu ilişkiyi, ilişkiler geçicidir.

burada duyuru mezhebigenişleri olarak ahlaki yargılarımızı empoze etmek niyetinde değiliz, çoğu zaman bu tür boklar başımıza geldiğinden ya da bir yakınımızın başına gelmiş olduğundan, kıyas ve empati gibi mekanizmalarla durumlardan sağ çıkma ihtimalini hesap ediyoruz, yaptığımız bu. pragmatik mi? evet. bu işe müdahil olmazsan kafan daha rahat olur. şu an pek çok eşcinsel karısını kocasını aldatıyor içten içe. yapacak bir şey yok. gıybet, hakir görme ve önyargı kültürü yüzünden bunu yapıyorlar.
  • kargn  (30.11.15 05:32:10) 
bence sağlık açısından söylemen lazım. somut kanıtın varsa tabi. dedikleri gibi ters tepki alabilirsin yoksa.


  • icim urperiyor  (30.11.15 06:42:53 ~ 06:43:29) 
+1 myblowingmind

Bu kadar duz dusunceli olmayin.
  • Traveller  (30.11.15 06:50:20) 
vucid dili okuyabiliyorsan ve gozdeki uyarilmalari anlayabilirsen, ikisine de sexy derecede gelecek bir moda dergisi goster. kiyafetleri konusurken anlayabilirsin.


  • evimin paspasi  (30.11.15 07:30:15) 
@evimin paspası hehe zaten tüm gayler moda dergisi okur... Sen hiç tesbihler gezen, göbekli, esnaf gayleri duymadın galiba ya da bearları ya da AK Gay grubunu... Nerede yaşıyorsunuz oğlum siz? :D :D :D

Fazla Amerikan dizisi izliyorsunuz sanırım
  • Traveller  (30.11.15 07:50:19) 
Öğrenme şeklim şu: vakt-i zamanında gay bir arkadaşa yakınlaşmaya çalışmış bu. Kısa süre sonra ise başka bir gay arkadaş ile birlikte olmuş. Bunlardan birincisi anlattı bana bunu.

İnsanların hayatı beni ilgilendirmez elbette, ama bu çocuk bu kızı saf olduğu için kandırıyorsa (uzak mesafedeler, çok zor olmaz) ve kız buna yıllarını veriyorsa kıza yazık. Ayrıca halihazırda birkaç senelik ilişkileri var. "Evlenmeden seks olmaz" mottosunu sahiplenmiş bir çiftseler ve kızın durumdan haberi olmaksızın ileride evlenmeye karar verirlerse, bu durumu bilip uyarmamış olarak üzüntü duyarım muhakkak.
  • ikinci hesap  (30.11.15 09:39:04) 
@Traveller seni sevimli cocuk. simdi "okudugunu anlama" kalibi diye bir sey var. okumussun ama kendi kafandaki firtinalari yazmissin.

elemanlarin beden dilini ve goz uyarilmalarini okuyabilmesinden bahsettim orada.

biraz daha basit aciklayayim,

ilaci veriyorsun ve sonrasinda reaksiyonlari gozlemliyorsun.

iste "okudugunu anlamamak" hep bu diziler yuzunden.
  • evimin paspasi  (30.11.15 09:47:34) 
İnsanların mahremleri sizi neden ilgilendiriyor?


  • kaledekiyalnizlik  (01.12.15 10:56:28) 
aldatma mesela söylenmeyebilir ama bu durumda işin içine bulaşıcı hastalıklar giriyor. söyle


  • confessions of an adman  (01.12.15 11:00:59) 
İnsanların mahremleri arkadaşım olan birinin haberi olmayan bir gerçekten dolayı hayatını çarçur etmesine yol açabileceği için beni ilgilendiriyor olabilir mi acaba?


  • ikinci hesap  (04.12.15 15:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.