[]

göğsümde batma var

saat 10'dan beri sanki kalbimin oradan aşağıya doğru sıcak bişeyler dökülüyomuş gibi hissediyorum, 10 15 saniyede bir de batma oluyor.

kalp krizi filan böyle mi oluyor acaba yoksa birden mi?

uykum da geldi, uyumayıp biraz daha otursam mı?

bugün çok da çalışmadım, kendimi yormadım, öyle sıradan bir gündü.

gece gece korktum.

 
Üşütmüşsündür. Öksürmeye çalış arka arkaya.


  • flo  (29.11.15 23:17:39) 
büyük ihtimal üşütmüşsündür.
çok gazlı şeyler tükettiysen son bi kaç gündür o da batma yapar.

  • Suehtemorp  (30.11.15 00:16:59) 
kalp krizinde ağrı yayılır.


  • her gece aç  (30.11.15 00:42:19) 
bozuk tütün satmışlardı bana anlamadım, ertesi gün yataktan doğrulamadım, ölüyorum sandım amk hayatımda ilk kez başıma geldiğinden panik oldum sonra hastaneye gittim rontgen kalp ritmi bilmem ne bir sürü şeye baktı doktor bi sik çıkmadı bi de bana psikiyatriye sevk edelim istersen psikolojik olabilir dedi. içimden siktir çekip eve geldim. o koşuşturmada zaten normal nefes almaya başlamıştım. aynı şey ev arkadaşıma da olmuş. sonra tütünden olduğunu anladık benzin döküp yaktık. ertsi gün geçti. karaköyden tütün almayın amk.


  • 8 ay bok var gibi bekleyen caylak yazar  (30.11.15 01:35:49) 
panik atak olabilir. hatta panik atak olma ihtimali asiri derecede yuksek ama sen yine de bir doktora goster.


  • tezek  (30.11.15 01:43:24) 
Panik atak falan değilsindir korkma. Psikyatriye ne diye gidersen git bi teşhis koyar. Onun için buraya nezaman kalple alakalı bişeyler yazılsa herkes panik atak diyo. Psikiyatrist de buranın aynısı. Tecrübeyle sabit.
Bi ara etrafımdaki on kişiden 8'i antidepresan kullanıyodu bu yüzden.
Ha bir de internette vücudun da olup bitenlerle alakalı okuyacağın son şey bu yazı olsun. Yakarsın sonra beyni.
  • Suehtemorp  (30.11.15 07:06:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.