[]

bir dövme yaptıracak olsaydınız ne isterdiniz?

Boya alerjim var, o yüzden hiç dövmem olmadı. Sık sık düşünüyorum ne isterdim diye. Mesela insan hayvan böcek gibi yüzü olan canlılar çirkin geliyorlar bana. Cansız objeleri ve soyut şekilleri seviyorum.

Siz mesela yarın öbür gün iş güç yaşlılık vs. dertleriniz olmasa nerenize ne yaptırmak isterdiniz?


 
adrenalinebox.com

arka bacak denilen kısma..
  • dedim dedim de kime dedim  (29.11.15 20:28:07) 
illa hayatına anlam katmış, senin için önemli birşey olmasına gerek yok dövmenin. mesela happyish diye bi dizi vardı orda başroldeki adam ve karısı bu dünyaya ait değiliz biz deyip gökte gördükleri bi ufoyu çağırıyolardı, yana yakıla. acayip hoşuma gitmişti ki önceleri de baya tutulmuştum ufo mevzuna sonuç olarak bi ufo dövmesi yaptırdım.


www.online-instagram.com
dolayısı ile aklına ne geliyorsa bence yaptırabilirsin ki çiçek böcekten daha güzel durur soyut bişeyler.

sonraki hedefim bacağımı kaplatmak, onada karar verdim, zaman kolluyorum.
  • bruceandwayne  (29.11.15 20:29:45) 
ağaç - bu aklımda kesin var ilüstrasyon tarzında iyi dövme yapan birisini bulunca yaptıracağım
nornlar
ok ve yay
sinemaldehit molekülü
  • peki madem  (29.11.15 20:38:03) 
şu an için istediğim dövmelere sahibim. ilerisi için de sağ kolumu kaplatmayı düşünüyorum. henüz karar vermedim yaptıracaklarıma ama. bi tane mohawk saçlı kadın istemeye başladım gerçi ufaktan ufaktan.


  • nice tnetennba  (29.11.15 20:40:43) 
Agac ya da Ay


  • Traveller  (29.11.15 20:41:36) 
Ne yaptıracağımı bilsem, şimdiye yaptırmıştım. Benim de ne yapacağımı bilemediğim için dövmem yok sanırım :)


  • nawar  (29.11.15 20:43:58) 
  • faraton  (29.11.15 20:56:33) 
Sırt ya da omuzlara bir şeyler yaptırırdım ama ne olurdu hiç fikrim yok.


  • arnold schwarzeneger  (30.11.15 08:24:12) 
benim için önemli bir yerin koordinatlarını yapıcam :)


  • dengesiz bir insan  (30.11.15 08:33:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.