[]

hukukcuysan gel

Merhaba,

Abimin bi davasi var, sonuclanmisti ve karsi tarafa hapis cezasi verilmis, bir daha suc isleyene kadar ertelemisti. Sahis Yargitay a basvurdu ve simdi davanin yeniden gorulmesine karar verilmis.Ancak, abimin herhangi bir adresine, davanin yeniden gorulmesine karar verildigi seklinde bir bilgi gelmedi.Bugun telefonla bir polis aradi, ilk gorusmeye gelmediniz, pazartesi yeniden goruluyor, gelmelisiniz diye, cuma ogleden sonra.Avukat tutmak, yeni suclamalarin icerigini ogrenebilmek icin bile zamani yok, sanirim 3 jkez bildirimden sonra katilmazsa polis zoru kullaniliyor.Abim, yeni davanin icerigi, mahkeme gunu vs bilgisi almadan, nasil davaya katilmamis sayilir? Polis postada kaybolmustur vs diye komik aciklamalar yapmis.

Abim bu durumda sorumlu tutulamaz degil mi?Tesekkurler, saygilarimla

 
mantık arama bu işlerde, tutarlar sorumlu.


  • bobinhoo  (29.11.15 20:18:31) 
eski ev adresi falan var mı abinizin. Annesi farklı işlerde çalışan avukat arkadaşlar kendilerini ve müvekkilerini haklı çıkarabilmek için eski adrese postalama yoluna gidebiliyor. Başıma geldi oradan biliyorum. Sorumlu da tutuluyor.


  • unique hint kumasi  (29.11.15 20:25:09) 
İlk sefer zorla getirme kararı veriliyor. İkincisinde yakalama çıkabiliyor. Avukat olsa da ilk celse dinlemek ister hakim.


  • faredenkorkankedi  (30.11.15 01:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.