[]

Hata benim mi kuryenin mi?

Selam ahali. Bugün öğlen yemeksepetinden sipariş verdim bilkent kampüsündeki otantık cafe diye bir yerden. Patates kızartması ile çökertme söyledim. Bir saat sonra cepten aradı kurye ki danışmadan arıyorlar her zaman ben de açtım oyunda olduğum için danışmaya bırakmasını rica ettim ödemesi online mıydı dedi evet dedim tamam bıraktım deyip gitti.5 dakika sonra gittim aldım ben yemeği biraz fazla büyüktü 1 paket ekstra vardı danışmadaki adam senin mi emin misin dedi valla abi aradı adam nerede dedim gitti o dedi benimdir heralde diyip aldım ben. Tam koşa koşa oyuna döndüm bir yandan oynayıp bir yandan en üstteki pakedi açtım o sırada telefon geldi. Hocam o sizin yemeğiniz değil karışıklık olmuş diye dedim ben açtım pakedi nasıl açarsınız siz ne sipariş verdiğinizi bilmiyor musunuz falan dedi kurye. Polemiğe girmemek için ikram zannettim deyip kapatım. Tekrar koştura koştura gittim danışmaya adam geldi paketleri değiştik tam zamanında aradınız az kalsın yiyordum dedim siz ne sipariş verdiğinizi bilmiyor musunuz nasıl açarsınız bir kere bunda daha fazla paket var anlamalıydınız dedi zor tuttum kendimi he ok deyip döndüm. Şerefsiz herif yurda gidecek sipariş ile havacılığa gidecek siparişi karıştırıyor üzerinden 10 dakika geçince ayıklıyor suçlusu ben oluyorum amk. Joker indirimi olmasa değmezmiş zaten hayvan gibi de pahalılar. Siz bu durumda ne yapardınız?




 
'içinde ne olduğunu açmadan nerden bileyim müneccim miyim ben? sen de doğru getir siparişi bi dahakine. hadi eyvallah' derdim.


  • brkylmz  (29.11.15 17:52:32) 
ben yedim onları geçmiş olsun bana ne getirmeseydin derdim.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (29.11.15 17:53:20 ~ 17:54:05) 
açana kadar nerden bileyim içinde ne olduğunu, nasıl paketlediklerini, ne kadar büyüklükte olması gerektiğini vs. müneccim miyim ben? saçmalamış kurye. he he diyip göndermek lazım. kendi beceriksizliklerini size yüklemeye çalışıyorlar.

edit: oha brkylmz ile aynı şeyi şöylemişiz.
  • king lizard  (29.11.15 17:53:47 ~ 17:54:30) 
Kontrol etmemek sizin hatanız da o fazla büyütmüş. (Etikete bakmak bu kadar zor olmamalı)


  • makarnavodka  (29.11.15 17:54:06 ~ 17:55:15) 
ikinizde hatalısınız ama o daha hatalı.
mizacın sertse si.erdin ebesini demek ki yumuşak başlıymışsı n.

boşver takma kafaaya
  • cenkertem.afc  (29.11.15 17:56:36) 
olum sen niye cevap vermiyon nerden bilecem icindekini acmadan diye. bilkentteki hic bir yerden yemek almican zaten bakma..


  • jedilance  (29.11.15 18:05:24) 
çok yüzeysel bakıyorum; sen oyun oynuyorsun o sipariş yetiştiriyor. bir de yanlış götürüyor. maddi manevi ona bir külfeti hatta belki de büyük bir külfeti olacaktı mesela yemiş olsaydın.
yani belki de sen yüzeysel bakıyorsun fakat bu düşüncem çok iyi niyetli de olabilir. adam bildiğin hem suçlu hemgüçlü takılan herhangi bir türk insanı da olabilir.
Siparişi doğru teslim etmek tabii ki onun görevi. orada şüphe yok.
  • sparkle kiddle  (29.11.15 18:16:15) 
ezdirme olm kendini.


  • Ufuk  (29.11.15 18:21:27) 
direkt yemeksepetine olumsuz yorum yazardım konuyla ilgili.
restoranı da arar şikayet ederdim. her şeyin bir yakışığı var.

  • kayranin kedisi  (29.11.15 18:21:38) 
aç insan paketin üzerindeki yazıyı neden okusun ki? bunda bir anormallik yok. eğer adam aradığında paketi açmış olmana laf söz etmeseydi, özrünü dilerdin. ama sen kim köpeksin ki azarlıyorsun diyorum burdan kuryeye.


  • ruhen hastayim ben  (29.11.15 18:24:54) 
her sipariste de bilgi fi$i olmuyor bu arada, olsa da onu kontrol etmek benim gorevim degil ki, o fis varsa kurye icin var nereye gidiyor bu yemek diye.


  • jedilance  (29.11.15 18:32:29) 
Ha bilgi fişi vs de yoktu zaten. Paketler zımbalı falan açmadan anlamanın yolu da yoktu. Bilmiyorum abi mizacım böyle benim bir şey demiyorum olay anında sonradan sinirleniyorum işte. Yemeksepetinden de anlattım zaten olayı. @jedilance haklısın hocam bilkentten sipariş yok bundan sonra 2 kere verdim burger king default diye verdim zaten onun da patatesler sünger gibiydi. Hayır ucuz olsa bir şey demeyeceğim jokerli hali bile eh denebilecek vaziyette. Bundan sonra çarşıdaki aspava akar.


  • Atimi  (29.11.15 18:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.