[]

spotify sorularım

dün gece şu programı bir öğreneyim dedim, beğenirsem premium olurum dedim, telefona indirdim. bir hafta premium üyelik verdi kayıt oldum diye, o arada üç aylık premium üyelik 0,99 tl tekliflerini gördüm, onu da kabul ettim, kart bilgilerimi girdim filan. sonra ne olduysa bana "paranız hesabınızdan alınmamıştır" diye bir bilgilendirme mesajı geldi, tekrar denedim teklifi kabul etmeyi, "bu teklifi zaten aldınız" dedi.

1. ilk başta verdikleri bir haftalık premium üyelik bitince mi çekilecek acaba para? yoksa yeni baştan mı yapmam gerekecek her şeyi? çok bi uğraş gerektirmiyor gerçi, ödeme sistemini anlamaya çalışıyorum yine de.

2. çevrimdışı modunu tam olarak çözememiş durumdayım. mantıken telefona kaydetmesi gerekli indirilen şarkıları ama telefonda kayıt edilen bir yer göremedim. nerede bunlar? yoksa bambaşka bir mekanizmayla mı oluyor indirme işi?

3. bazı şarkıları indirtecek tuş bulamıyorum, benim salaklığım mı olmakta bu?

4. çevrimdışı modunda olduğu görünen bazı şarkılar çevrimdışıyken çalmamakta. neden? nasıl düzelir?

çok yabancıyım bu sisteme, müzik dinlemeyi de özledim çokça, bunları ve dahi aklınıza gelen püf noktalarını söyleyerek beni aydınlatırsanız çok sevineceğim. teşekkür ederim şimdiden.

 
1- odeme sistemlerinde bir problem var bir aydir filan, bende de o tur uyarilar veriyor.

2- sarkilari degisik bir sekilde kaydediyor, mp3 formatinda degiller, sadece spotify uzerinden erisilebiliyorlar. ( klasorunu bulsaniz da icindekiler bir anlam ifade etmeyecektir)

3- playlistinize girdiginiz de yukarda "ävailable offline" yazar, onun yanindaki seye bastiginizda sarkilari indirir yavas yavas.

4- henuz inmemistir, wifi'a baglanip spotify'i acin, downloading notification'i cikar.
  • fakyoras  (29.11.15 16:52:44) 
Playlist olusturun bir tane, sonra begendiginiz sarkilari o playliste atin. Playlist'i de cevrimdisi modunda ayarlayin. Bunu internete bagliyken yapmaniz lazim ki o playlisti telefona indirsin.

Odeme olayini bilmiyorum ama mantiken deneme suresi bitince ucretli abonelik baslayacak. O sebeple cekim de o zaman olacaktir.
  • crown  (29.11.15 16:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.