[]

Aralık'ta araba fiyatları düşer mi?

geçen arkadaşım aralıkta firmaların yıllık kotasını doldurmak için indirim yaptığını falan söylemişti, var mıdır böyle bir şey?




 
Hemen hemen her sene olur bu tarz indirimler. Ve hatta neredeyse -Mercedes dahil- tüm firmalar bu tarz indirimlere gider. Yalnız 2015 için konuşacak olursak, 2015 Aralık ayında 2015 model arabalar için geçerli olur bu indirimler. Yeni araba alacak olanlar için mantıklı bir seçim olabilir.


  • gonion  (29.11.15 16:09:52) 
Aralıkta düşebilir artık model eskiyor ocakta biraz daha düşer


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (29.11.15 16:11:36) 
indirim olöasa bile beleşe ek donanım verirler. bayi bayi git bilgi al. sadece broşüre bakma. güle güle kullan :)


  • ergenpezeveng  (29.11.15 16:16:10) 
Böyle birşey var ama Aralık ayı geç.İndirimler Kasım ortası başlıyor.


  • turkuaz  (29.11.15 16:20:40) 
iki sene önce ben de kasım sonunda aldım sıfır araba. ondan öncesinde de yaklaşık bi sene takip ettim üreticileri. yıl sonunda mutlaka taksit kampanyası, indirim vs oluyor.


  • rencber  (29.11.15 17:10:45) 
kasım-aralık ilk haftası biter stoklar.2015 modeller içindir indirimler.


  • jamswety  (29.11.15 18:30:40) 
kasım ve aralıkta hem araç ucuzlar, hem 2015 model arabaları bayiler bitirmek ister. Hem de MTV'yi Ocak - Haziran dönemi için ödeyeceklerinden aracı aldıktan sonra 6 ay vergi ödemezsin. Tabi aracını 1 Ocak'ta kullanmaya başlamayı kabul ediyorsan. 2015 Aralık'ta trafik sigortası yaptırman da sanırım 2016'da zamlı trafik sigortası yaptırmaya göre daha uygun oluyor.


  • siradisi00  (29.11.15 18:32:41) 
geçen sene bu fikirle aralığın son haftası araba almaya niyetlendim ve bayileri aradım. yaklaşık 3000 liraya yakın karım oldu.
tek bir dezavantajı var o da: aracı o bayiden teslim almak o kadar.
türkiyenin neresinden araba alırsan al, ikametgahın nerede ise o ilin plakası çıkmakta. yani kaybın diye bir şey söz konusu değil.
tavsiye ederim.
  • tanjant  (29.11.15 21:28:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.