[]

Ücretsiz Dropbox benzeri hosting

Merhaba Dostlar, şöyle 1 tb lik veya daha üzeri boyutta ücretsiz alan veren hosting var mı bildiğiniz?




 
mail.ru 1tb veriyor diyorlardı ama ben denediğimde 25gb alabilmiştim.
mega.nz 50gb veriyor ücretsiz. onu dneyebilirsin istersen

  • sutlu nescafe  (29.11.15 14:37:14) 
ücretsiz yok ama office360'a üye olursan Microsoft 1tb alan veriyor. (sınırsızdı ama kaldırdılar, millet 70-80tb dosya atmış tabii :D)

Geçen amazon.com'un haberi çıktı aylık $5'a sınırsız veriyorum diyor. Microsoft'un geri adımından sonra o insanları kapmak istiyor galiba.
  • rodriguez2  (29.11.15 14:37:43 ~ 14:38:08) 
@rodriguez2, peki hocam bu $5 ı ödedim diyelim amazona. İçine 10 tb veri attım. Öteki ay ödeme yapmadığım zaman sadece yeni veri mi atamıyorum yoksa eskiler de siliniyor mu?


  • makarnavodka  (29.11.15 14:46:21) 
hmm baktım şimdi haberde aylık demişler ama ücreti yıllık alıyor herhalde, $59.99 demiş.
Ha 1 yıldan sonra ödemezsen de kuralları okumak lazım ama belirli bir süre veriyordur ödemezsen siliyordur herhalde. 3 ay deneme demiş bak istersen, canlı destekten de sorarsın bu bu durumlarda ne oluyor diye.

www.amazon.com
  • rodriguez2  (29.11.15 15:07:35 ~ 15:08:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.