[]

gece partnerinizle birlikte kaldığınız zaman kaç kez sevişiyorsunuz

erkeklere soruyorum.
dün gece saat 10 gibi başladık, 15 dakika sonra boşaldım. aradan 2 saat geçti ikinci postaya geçelim dedik 20 dakikada o sürdü. ben çok yoruldum ondan sonra uykum geldi bi daha yapmak istemedim. sabah uyandık yine istedi karşı taraf. zorladım kendimi 10dk falan sürdü sonra ereksiyonumu kaybettim gittim duş aldım

bana sorsan fazla bile yaptım. dün 2 kez yaptıktan sonra sabah bile denedim ama kız gece daha çok yapmak istedi, zorladı beni de biraz ama yapamadım işte. ne yapmam lazım gece boyu 5 posta mı yapıyorsunuz siz? neden bu kız daha fazlasını bekliyor, anlamadım. 17 yaşında olsam hadi belki ama 24 yaşındayım artık o kadar da yapamıyorum. sorun bende mi la? herkes 5-6 kez 40ar dakikadan mı sevişiyor?

sizde durumlar nasıl bi aydınlatın beni.

 
kızı tatmin edememişsin, bunun için ekstra bir çaba da harcamamışsın.


  • kayranin kedisi  (29.11.15 13:44:25) 
Normal ya yok bi terslik, kiz arkadasinin libidosu yuksek bir zamana denk gelmis.


  • kint  (29.11.15 13:47:40) 
24 yasli mi?
5 posta diyenlere inanma ama arka arkaya 3 posta, sabah uyaninca da 2 posta atabilirsdin.

  • baldur2  (29.11.15 13:49:43) 
bunun bir matematiği yok. libidoyla alakalı biraz. kimi kızlar var gecede 1 defa birlikte olunca tatmin oluyor kimisi 3 kez de yapsan olmuyor.

şimdi sendeki sıkıntı şu bence, boşalma/sevişme süreleri kısa. mesela gecede 5 posta kayarsın ama ortalama 15 dakika olur.

hem iki posta kayıp hem de 15-20 dakikada boşalıyorsan boşalma süresini uzatmaya çalış. burada bahsettiğim illaki seks pozisyonları değil. ön sevişmeyi uzun tut, birbirinize oral seks yapın ne bilim masaj yapın fanteziler falan onları da ben söylemiym. bu şekilde bir sevişme süresini en azından 30-40 dakikaya çıkartırsan karşındaki kız 2 postayla tatmin olur diye düşünüyorum.

boşalma süreni uzatmak için de kontrol sende olsun ve iradeli ol. boşalmaya yakınlaştıgını hissettiğin anda temponu yavaşlat veyahut pozisyon değiştirin.
  • halitkin  (29.11.15 13:50:30 ~ 13:52:59) 
Yorgun olup olmamaya bağlı. Pazar sabahları dinç kalkıysam her biri 20 dk sürecek 3 kaliteli sevişmeyi kaldırabilirim. Ama genelde bir kez sevişiyoruz, kimi zaman ikiye çıkıyor. Servis görme durumunda ise 5 - 6 gidebilirim.

Yaş: 27
  • Traveller  (29.11.15 13:53:14) 
ben sevişmekten yana masaj yapıyorum(squirt olayı). onun tatmin oluşunu görmek epey yeterli oluyor(aynı anda boşalma kısmı özellikle), belki devamında 1 kere seks yapıyoruz fakat bundan fazlası hiç değil çünkü gerçekten doyuyor ve onun üstüne güzel bir uyku çekiyoruz. diğer erkekler ne yapıyor bir bilgim yok ama, sekste kadın tarafını doyurmak gerçekten epey güçtür, gereksiz bir şekilde onun bölgelerini uyarıp tatmin edemeyişimi görmek rahat uyutmaz beni. bu çok daha güzel bir senaryo, öneririm.

ayrıca, porno yıldızı değiliz. 1 saat boyunca orgazm olabilecek varlıkları penisle doyurmak müthiş zordur. sevişme sırasında sadece penisi kullanmanızı önermem kısacası.
  • herseysoyledigimgibioldu  (29.11.15 13:56:31) 
Düzenli ilişkim yoksa gecede dört kez geliyorum, ilk ikisi karşı tarafı tatmin etmeyecek kadar erken oluyor. Düzenli ilişkim varsa (düzenli ilişkiden kastım istediğim an seks yapabileceğim bir kadının olması, bu sevgilim de olabilir bakbadim de olabilir) gecede iki atar yatarım. Zaten karşı tarafı da doyuruyor.

25 yaşındayım, gerçekleri söylüyorum.

Sana işini öğretecek değilim ama, biraz karşı tarafa oral seks yapmak hususunu değerlendirebilirsin. Son birlikte olduğum arkadaşımla performansım rezaletti ama dilimle kurtardım. :) iki kez geldi,ben devam ederken beni durdurdu. kasıklarına kramplar girdiğini söyledi.
  • yirmisantim  (29.11.15 13:58:16) 
@hersey
dogru demis, elle bosaltamiyorum ben hayvan gibi yoruluyor parmaklarim, kolum yanlis bir teknikle mi yapiyorum acaba anlamadim ki?

  • baldur2  (29.11.15 14:03:47) 
24 yaş için biraz düşük bir performans.


  • arnold schwarzeneger  (30.11.15 08:38:17) 
Onceleri 4 posta ile 3 saat kesintisiz yapardik.

1-0
2-0
2-1
3-1
3-2
3-3
3-4
4-4

Olurdu skor
Sonra sayi dustu.. haftalik sekse indirdi kiz. Bende yorulmaya basladim sayi dusunce. 10dk ya kadar dustu amk.. yaptikca artiyor. Onceleri davsan gibiydik. Gunun yarisi sevisme ile gecerdi. 4. Seferi Bosalamaz ertesi gun devam ederdim. Behhey gidi gunler. Neyse yaptikca artiyor performans.

Zorlayacaksin canin aciyacak. Suleyman demirel, nazmiye demirel dusuneceksin. Carpim tablosu sayacaksin.

Sanirim terler damlamiyor uzerinden. Yaslanmadim da. Libido dustu.
  • stevie  (05.12.15 10:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.