[]

termos almaca

Termos alacagim da soyle kahvemi sogutmayacak cok buyuk olmayan herkes thermos markayi oneriyor ama allah askina 100 lira verilir mi okula nobete kahve goturmeye :( vardi bitane benim yani erkek arkadasimindi ama ben kullaniyodum ve inanirmisiniz 5 -6saat dumani tutuyodu icindekinin ve erkek arkadasim onu zamaninda sadece 20 liraya aldigini soylerdi..ama bir gun o canim termos dustu ve plastik siseden bi farki kalmadi artik:( onerileriniz varsa nispeten biraz ucuz ve kaliteli..simdiden tesekkurler.


Limitim 60 liraya kadar olabilir..500 ml falan benim icin yeterli..

 
o paraya gerçekten kaliteli birşey alabilir misin bilemiyorum. benim tavsiyem stanley. yarım litreliği 90 lira idi.


  • battal gemalmaz  (29.11.15 10:43:23) 
Bu güne kadar kim sorduysa aynı cevabı verdim. bi 25 lira daha verip ne olur şundan al:

www.dasport.com.tr

En son akşam 6-7 gibi starbuckstan doldurttuğum kahveyi bi sebepten içemedim. Sabah 10da dökerken hala sıcak denebilecek durumdaydı. üstelik ön ısıtma yaptığında(termosa biraz kaynar su koyup 1-2 dakika sonra döküp kahveyi koymak) süre daha da uzuyor. Bende resimdekinin aynısı var yıllardır. teflon olduğu için düşünce filan da bi şey olmuyor. paraya kıyabildiğim bi an mugından da almak istiyorum.
  • minguinho  (29.11.15 10:44:36) 
Primus iyidir, candir. Sadece kapak mekanizmasi secerken kahveden dolayi sürekli yikama ihtimalini de birlikte degerlendir. Sizdirmaz ama bol bol yikattirir kendini. Mug icin konusuyorum yukaridaki termos icin ayni sey gecerli olmayabilir, ama kalitelidirler.


  • aynadakiyabanci  (29.11.15 10:58:55) 
Aladdin aveo işini görür.


  • protrek  (29.11.15 11:33:50 ~ 11:43:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.