[]

A2 Direksiyon sınavını geçer miyim?

B sınıfı ehliyetim var. A2 ekleteceğim.

Bisiklet sürebiliyorum.
Scooter sürebiliyorum.
Vitesli motorla da turladığım oldu. Sadece vites attırma/düşürme pratiği yapmam gerekiyor.

Şimdi yeni yasa gereği direksiyon sınavlarını biraz zorlaştırmışlar. Dubalar arasından geçip, metal levhadan geçip sonra da trafiğe çıkıyormuşuz.

Sizce zorlanır mıyım? Özel olarak direksiyon dersi alayım mı? (Kurs ucuz. Sadece 1 saat ders veriyor.)

 
kursla konus, sinavdan 2-3 saat once kursun sinava girecegin motoruyla pratik yap. dubalar kolay sinyalleri vs unutma. denge levhasindan dusunce eliyorlar diye biliyorum. levhadan once hizlan, yaklasinca debriyaja bas motorun kendi hiziyla gec. yavas girip gaz vererek geceyim dersen zor olur. bi de trafige cikip hocalarin arabasini takip ediyorsun. sov yapma sakin sakin takip et. varsa kendi kaskini gotur. soyleyeceklerim bu kadar.


  • icim urperiyor  (28.11.15 23:24:41) 
Koca motosiklet sınavını 2. Vitesi geçmeden hatta önümdeki denyo durunca motoru durdurup yeniden çalıştırarak geçtim sıfır tecrübem vardı ama ekstradan 150 lira verip 3 saat pratik yapmıştık. Bence şu anki motosiklet sınavı tamamen şakadan ibaret.


  • herospower  (28.11.15 23:37:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.