[]

Çalışmak için mi yaşıyorsunuz yaşamak için mi çalışıyorsunuz?

Ne kadar çalışıyorsunuz ve harcadığınız zamana, enerjiye değiyor mu? Onların verdikleri (para) sizin verdiklerinize değiyor mu? Kendinize zamanınız kalıyor mu? Eğer böyleyse, yani çalışmak için yaşıyorsanız neden yaşamaya devam ediyorsunuz?




 
benim yaptığım işin iki ayağı var. türkiye ve yurtdışı. yurtdışında aldığım para ile yaptığım iş arasında dağlar kadar fark var. ancak türkiyede de tam tersi. it gibi çalış üç kuruş para al. şimdi yurtdışı ayağındayım. bolca vaktim var kendim için. hatta gün içinde bile pek işim olmuyor takılıyorum öyle.


  • ayiadam  (28.11.15 20:15:44) 
Mal gibi yaşıyorum. Aldığım para borçları ödemeye gidiyor çoğunlukla o yüzden sevdiğim şeyleri yapmak için bütçem pek olmuyor. İşim rahat ama sevmiyorum.


  • buff  (28.11.15 20:54:46) 
Sabah 9-19 arasi calisiyorum istesem daha az calisirim patron bir sey demez ama patronumu da is yerimi de isimi de cok sevdigim icin hic dokunmuyor, keyif aliyorum. Daha fazla motive oluyorum ve surekli daha yenilikci arayislar ile de tempoyu yuksek tutuyoruz. Geri kalan zamanlarda da erkek arkadasimla takiliyoruz zaman guzel geciyor ve hizli gecse de simdilik sikayetim yok. Simdi erkek arkadasima sordum o da "keske isvec'te oldugu gibi 6 saat calissaydik ama oyle olmuyor iste" dedi. Benden yana sikayeti yokmus, zaten ben ondan once eve variyorum XD


  • neferkitty  (28.11.15 21:28:19 ~ 21:28:40) 
Kira parası, geçim derdi, "bana benden başka kim bakar iki lokmayı başıma kakmadan" korkusuyla çalışıyorum. Maasi tatmin etmiyor, istanbul-trafik derken haftaicim ölü, haftasonu da insanlardan uzak nefes almak istiyorum her zaman olmuyor, çabuk bitiyor.


  • ihan  (28.11.15 22:24:06) 
yasamak icin calisiyorum net


  • gomugomunoo  (28.11.15 23:21:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.