[]

Iphone 6s gereksiz mi?

Selam duyurunun güzel insanları bu gri cumartesi gününde 3 yıldır kahrımı çeken iphone 5 cihazım mortingen strasse oldu ve servis yok diyip duruyor. Ben bunu servise versem ne kadara patlar ki? Sıkıntı antende sanırım. Yurt dışına gidecek olan teyzemlere sipariş versem de 6s mi aldırsam 2500 tl sırf fiyat bir de vergi eklencek ancak cash para olcak. Siz ne dersiniz parasal durumum kaldırır da çok mu gereksiz olur?




 
evet gereksiz. onparaları hak edecek bi cihaz değil. şu an en üst segment telefonların hepsi öyle. alınacaksa en son modeller değil de bi alt modeller daha mantıklı bence.


  • ergenpezeveng  (28.11.15 15:59:06) 
5'i tamir ettirip kullanmak mantıklı. senin yerinde olsam kendim tamir ederim. anteni internetten satın al (gittigidiyor vs.) sonra youtube'dan izleyerek tak.

olmazsa 6s al.
  • himmet dayi  (28.11.15 16:02:01) 
Kendim yapamam sanırım güvenmiyorum kendime de peki normal bi telefoncuya mı götürsem kendi servisine mi kitlerlerse sıkıntı ücreti


  • Take it away honey  (28.11.15 16:26:02) 
gereksiz bence de. pahali telefon almak bence sunun gibi bir sey artik www.hurriyet.com.tr

telefonda en son cikan 3d oyunlari oynayip fps yi cok onemsiyorsan alinir yoksa gercekten gereksiz
  • toua tokuchi  (28.11.15 16:26:46) 
ikinci el 5s al. seneye iphone 7 alırsın. 6s tırt.


  • halitkin  (28.11.15 18:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.