[]

eskişehir vs hatay iskenderun

şimdi hacılar ben bu iki yere de yaklaşık 400 km uzaktayım. sadece bi haftasonum var. işte iki gün gidip takılacak gezecek yiyecek geleceğim. 5-6 aralık tarihlerinde neresi daha uygun. yollar aynı iskenderun daha sıcaktır ama suriyeli çok mudur? eskişehiri hiç görmedim acaba orası da güzel midir? iskenderun u da görmedim yemekleri güzel diyorlar. yardımlarınızı bekliyorum. en azından oralarda gezilecek yerler nerelerdir?




 
Yemek icin, iskenderun degil hatay merkeze gitmelisiniz. Ikisinde de bukunmus biri olarak daha sicak olacagi icin hatay derim , suriyeli cok nerde as Ki Sanki.


  • biarkadastanduydum  (27.11.15 23:58:52) 
Iskenderunda bir bok yok.


  • floydian  (27.11.15 23:59:13) 
eskişehire git ama donarsın baya sıkı giyin
adalar,doktorlar vs takıl barlar sokağı var, tarihi odun pazarı evleri var
Çibörek ye, espark vardı galiba.
Ben de bir defa gittim ama sıkı giyin
  • limoncello  (27.11.15 23:59:42) 
iskenderunda bi bok yok mu hadi ya suriyeli de çok diyosunuz. düşüneyim tavsiyeler için teşekkürler yenilerini bekliyorum.


  • ne olacak yau  (28.11.15 00:06:24) 
hatay bir masal sadece esk e git


  • Big bada bum bum  (28.11.15 00:23:07) 
Eskisehir'deki mekanlarin acik bolgelerindeki isitma sistemlerinde t-shirtle bile oturabiliyorsun ya, ayarlamislar onu. O kismi dert olmasin.


  • lyh  (28.11.15 10:12:49) 
iki yere de gitmiş biri olarak eskişehir diyorum. yalnız çok soğuktur şimdi bacaklar soğuktan acıyabilir agdgd.


  • nice tnetennba  (28.11.15 10:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.