[]

hemoroid tedavisi nedir?

yillardir muzdaribim bu durumdan. 10 sene kadar once baya kan cikiyordu. doktora gorundum ve 2 adet baloncuk oldugunu ogrendim. sonrasinda tedavi olmadim. arada tekrar tekrar siskinlik, agri/aci ortaya cikiyor. ancak bu son donemde stresin de etkisiyle tabiri caizse yumurta gibi birsey cikti (ben gormedim, oyle oldugunu varsayiyorum). 2 3 hafta yerinden memnundu ancak sonra skldi ki yerinden haciminde azalma oldu.

efendim isin kotu yani, kronik kabiz bir insan olarak duzenli tuvalete cikmaya gayret ediyorum. taa ki bu meret son bir kez belirinceye kadar gunler guzel geciyordu. son 1 aydir tekrar nukse eden kronik kabizlik rahatsiz etmeye basladi. doktor krem falan verdi ancak gecici bir tedavi yontemi oldugunu biliyorum. bu is icin dahiliyeci veya uzman doktora gorunmeyi dusunuyorum ancak ilk muayeneden sonra neye gore kesin tedavi uygulamayi uygun goruyorlar. ve uygun gorulen tedavi cesidi nedir?

saygilar sevgiler, durum hassas yerde cicek acmasi olunca biraz da cekinerek yazdim, cok eselemeyin gencler.

 
aynı ameliyatı oldum tamamen geçti.
bendeki çıkıntı gibi değil şişkinlikti.
doktor iç kanama olduğunu orada biriken kanı drain etmek gerektiğini söyledi.
neşterle keserek değilde delerek oradaki kanı aldı. sonra tekrar etmedi.
tamamen narkozla uyutup yaptılar operasyonu
  • basond  (27.11.15 23:05:05) 
geçmiş olsun abi, benim bildiğim senin durumundakiler için ameliyat öneriliyor. yani hem kronik kabızlık hem de 10 yıldır geçmeyen, ara ara yoklayan basur belli ki seni rahatsız bırakmayacak. beslenme ve yaşam tarzı gerçekten inanılmaz fark yaratıyor basurda ama hepimiz biliyoruz, doktor bunu söylediğinde "hmm tamam o zaman" deyip pat diye bütün düzenini çok çok az insan değiştirebiliyor. ha ameliyattan sonra da nüksetme ihtimali var ve pek kolay bir iş olmadığını söylüyorlar ameliyatlı totoyla 1-2 ay takılmanın. cidden sıkıntılı bi durum.


  • der meister  (27.11.15 23:09:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.