[]

Ankarada kedi sahiplenme hk

Birkaç hafta sonra ankaraya taşınıyorum. Kedi sahiplenmeyi düşünüyorum. Buradan sahiplenebilirsem çok iyi olur ama başka siteler aracılığıyla da olur. Tavsiye edeceğiniz site vs var mı. Facebook kullanmıyorum ama facebook sayfası da önerebilirsiniz. Teşekkürler.




 
Hocam geçenlerde bi arkadaş sahiplendirilecek bi kedi olduğunu söyledi. Kendisi öğrenci, yine öğrenci olan bi arkadaşı 2 yıl bakıp büyüttüğü bi kediyi getirip bunlara bırakmış ben artık buna bakamıyorum diye. Klasik öğrenci muhabbeti yani.
Kedinin çantası, minderi, mama kabı vs. varmış.
Eğer ilgilenirsen fotoğrafını falan isteyeyim, kedinin cinsiyetini bilmiyorum.
Sadece 2 yaşında ve beraberinde gerekli birçok malzemesinin verileceğini biliyorum şimdilik.
  • büyük engizisyoncu  (27.11.15 19:54:53) 
İki tane yuva arayan minnos var bizde :)


  • guvercnucusu  (28.11.15 07:11:39) 
Yavru olması tercih sebebi açıkçası :) kaç aylık yavrular acaba? Bi de acil yuva arıyorsanız eğer ben henüz ankarada değilim.


  • buffy de vampir sayılır  (28.11.15 11:41:09) 
Biri iki digeri dort aylik bizimkilerin. Eger size guvenirsek ve sahipleneceginiz kesinlesirse bir ay kadar kalmalari sorun degil bizim icin.


  • guvercnucusu  (28.11.15 13:41:48) 
Peki, çok teşekkür ederim :) buradan haberleşiriz ileride o halde.


  • buffy de vampir sayılır  (28.11.15 13:52:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.