[]

Baltalimanı'nda zaman nasıl geçer?

Pazar Günü 15 civarında Baltalimanı'nda bir sınava gireceğim. Bulunduğum noktadan epey bir mesafe olduğu ve sınavı kaçırma lüksüm olmadığı için sabah kahvaltı saatinde bölgeye gitmek istiyorum. 10 civarı kahvaltıya oturabileceğim ve sınava kadar vakit öldüreceğim neler, nereler var, bölgeyi bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Not: yanımda eşim ve 2 küçük velet de olacağı için hava durumuna göre açıkhava, koru vb yerler de olabilir.


 
Sabancı Müzesi iyidir


  • Traveller  (27.11.15 09:03:52) 
Baltalimanı kemik hastanesinin karşısında Japon bahçesi var, hoş bir yer ama içinde büfe var mı bilmiyorum, öyle dolaşmalık güzel park işte. Sahilden yaklaşık 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde emirgan çay bahçeleri var, Sütiş oldukça kazık ve kalabalıktır ama onun sol tarafındaki sokakta güzel çay bahçeleri var. Onun dışında biraz daha ileride Emirgan korusu da var, orada da bir köşk ve Beltur vardı sanırım, emin değilim.


  • whoosie  (27.11.15 09:05:27 ~ 09:06:02) 
genel olarak kazıktır o civar. arnavutköy de polis sosyal tesisleri ile yine arnavutköyde ibb nin sosyal tesisleri var. buralarda hem görece ekonomik hem de boğaza nazır kahvaltı yapabilirsiniz. yetmez ama evetse, emirgan koruya çıkıp pembe köşkte şahane bir açık büfe kahvaltı da yapılabilir. sonrasında koruda yürüyüş vs..


  • morartu  (27.11.15 10:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.