(6)
fotoğrafta renk dengesi
iyi geceler ara gülerler,şu fotoğraflara bayıldım http://dilarademirtas.com/etiket/dogum-oncesi-cekim/ konsept-kadraj haricinde özellikle renkleri çok hoşuma gitti. nasıl çekilir ki bu fotoğraflar? fotoğraf makinasından mı yapmak lazım renk ayarını? yoksa sonrasında photoshop programı ile mi?
iyi geceler ara gülerler,
şu fotoğraflara bayıldım
dilarademirtas.com konsept-kadraj haricinde özellikle renkleri çok hoşuma gitti. nasıl çekilir ki bu fotoğraflar? fotoğraf makinasından mı yapmak lazım renk ayarını? yoksa sonrasında photoshop programı ile mi?
0
cikolata selalesi (
27.11.15)
Şöyle bir baktım, çoğu bilinen teknikler.. Yani yurt dısında kullanılan teknikler.
Renk için tabiki shop. Shop yapmıyorum diyen fotocu fotocu değildir.
0
@anonymice şop olayına yeni başladım. 2 ayda baya ilerlettim gibi. ama bu fotoğraflardaki gibi renk dengesini hayalimde canlandıramadım. yeşil-mavi-sarı-kırmızı her renk doygun ve canlı. üstüne romantik bir havası var.
not: fotocu değilim.
0
🌸
cikolata selalesi
(
27.11.15)
Filtre de kullanıyo olabilir. mesaj atıp sorsana delüanlı bunu.
0
köyde delüanlılar kovalasın senii.
mail attım zati.
0
🌸
cikolata selalesi
(
27.11.15)
Mobilden baktığım için tam yorum yapamayacağım ama bana doğru mekanda doğru lens kullanımı gibi geldi. Üzerine biraz da ps tonlaması
0
Vsco cam efektleri bunlar, lightroom için presetleri var. Yeni trend bu özellikle yabancı doğum & dugun fotoğrafçılarında
0