[]

Can Dündar yetmez ama evet'çi miydi?

link, belge falan var mı?




 
Merak edip o dönemdeki yazılarına baktım fakat yazılarında bunu tam olarak destekleyecek bir görüş yok gibi. Hayıra daha yakın gibi görünüyor
referandumdan bir hafta önceki yazıları:
www.milliyet.com.tr
www.milliyet.com.tr
  • clones  (26.11.15 23:38:30) 
değildi, Mustafa filmi üzerinden böyle bir kanıya ulaşmak için Can Dündar'ı hiç tanımıyor açıkçası okumuyor olmak gerekir.


  • gezegen olan pluton  (27.11.15 00:01:56) 
ben şu kadarını biliyorum ki, bunlar tamamen gözlemlerim; can dündar çok ciddi bir anti-türkiye gazeteciliği yapıyor, bakın anti-akp demiyorum.

Can dündar ne kadar türkiye karşıtı görüşleriyle tanınan uluslararası kişi yada kuruluş varsa ya yakın arkadaş yada o kuruluşlardan yılda bir kaç kez ödül alır.

henüz başlamış bir mahkeme aşamasında tutuklanmasını çok yanlış bulmakla beraber sonuçlandığında, ingiltere ve abd gibi ülkelerde de olduğu gibi devletin güvenliği bakımından gizli kalması gereken belgeleri açıklamaktan dolayı kariyerini noktalamasına yol açacak bir ceza almasını bekliyorum.
  • vapurlarfalan  (27.11.15 03:52:59) 
ingiltere ve abd'de ne olmuş ne olmuş?

watergate skandalını ortaya çıkaran adam bile tutuksuz yargılandı da suçsuz bulundu. devletin gizli belgesini açıkladı diye içeri atılan tek bir gazeteci bilmiyorum ben. paylaşırsanız bakarız.

bir de anti türkiye ne demek yahu? bu anti türkiye neye göre kime göre anti? hangi kurum ve kuruluşlar bu "anti"liğin içine giriyor mesela?

bu arada hapse girmekten korksaydı ya da hapse girmemek için devir adamlığı yapsaydı o haberi yapmazdı. ya da yapardı ama altına imzasını atmazdı. yani bunu anlamak bu kadar mı zor? bu haberi yaptığında başına gelecekleri biliyordu herhalde.
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (27.11.15 04:03:56 ~ 05:35:38) 
Hayir defildi, hatta hayir oyu verdigini de gecenlerde acik acik ifade etmisti.


  • scars dont fade  (27.11.15 09:22:07) 
Al buyur bütün köşe yazarlarının oyları:


www.gazetevatan.com



Ki can dundar'in bu konuda bizzat kendi aciklamasi da var.
  • scars dont fade  (27.11.15 09:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.