[]

sinüzit olduğunu düşündüğüm hastalığımla ilgili?

pazar günü sol gözümde şiddetli bir ağrı belirdi.

ilk aşamada göz polikliğine başvurdum. ancak makine vasıtasıyla yapılan muayene sonucunda gözle ilgili bir problem olmadığı ortaya çıktı.

akşama doğru sol gözümdeki ağrı, kafamın sol bölgesine yayıldı. beraberinde halsizlik, ateş ve öksürük krizleri baş gösterdi.

hemen kulak burun boğaz polikliğine başvurdum. ilgisiz bir hekimle karşılaştım. yaklaşık 10 saniyelik bir uzaktan bakışın ardından sprey ve anti biyotik yazdı.

5 gün olmasına rağmen hala kendime gelemedim. halsizlik ve ateş devam ediyor. öksürük krizlerinin ardından boğazıma iltihap kokusu geliyor.

hiçbir şekilde burnum akmıyor. geçmişte yaşadığım bu tür soğuk algınlıklarının ardından şarıl şarıl burnum akar ve 2-3 güne iyileşirdim.

internette yaptığım aramalar sonucunda hastalığımın sinüzit olduğunu düşünüyorum.

tekrar doktora görünmek istemiyorum, yine aynı sonuçla karşılacağımı biliyorum.

vücudumdaki bu iltihabın sökülüp atılması için ne yapabilirim? yeşil çay, diğer tavsiyeler vs?

 
bir de diş doktoruna görün


  • neferkitty  (26.11.15 22:35:17) 
sinüzit öyle olmaz dostum. ateş filan olmaz yani. şiddetli ağrı olur kaş hizalarında ya da göz altlarında. gözde yaşarma olur. kafanı aşağı doğru eğince ağrı şiddetlenir. senin olay başka bence. ama bem sinüziti vicks ya da bengay ile geçiriyorum. ağrıyan bölgeye sürüyorum sonra su kaynatıp içine atıp havasını soluyorum buharından. böyle böyle rahatlıyorum bi kaç gün sürebilir tamamen geçmesi.


  • ergenpezeveng  (26.11.15 22:49:07) 
halsizlik ve öksürük de olmaz. hadi halsizlik bi nebze de öksürükle alakası yok :/


  • ergenpezeveng  (26.11.15 22:49:54) 
grip de asırı derecede bas agrıtabiliyor, ya da enfeksiyonel durumlar. bagısıklık sistemine calıs, bol c vitamini, zencefil zerdecallı cay. karbonatlı gargara.


  • galandar kostumu  (26.11.15 23:16:41) 
geçmiş olsun.

iyi birer göz ve kbb hekimine gitseniz? yine bir şey yoksa nörolog görsün de diyebilirler. ama sinüzitli biri olarak hiç benzetmedim belirtileri.
  • tedirginlik hucresi  (26.11.15 23:31:25) 
Aynı şikayetten müzdarip biriyim bi keresinde ögrencimin velisi bunun ameliyatının oldugunu söyledi hatta kadın kendisine yapmıs ve şimdi sıkıntısı yokmuş. Gercekten KBB ye gitmeniz gerek. Malesef ülkemiz şartlarında devlette ilgilenen doktor şans gibi birsey bunun için bu alanda daha uzmanlaşmış doktor bulmanızı tavsiye edebiliyorum


  • fıytfıyt  (27.11.15 03:12:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.