[]

sahaflarda takas yapılıyor mu?

mantık çerçevesinde düşündüğümüzde çoğu kar amacı güdüyor takasa sıcak bakacaklarını sanmam ama yinede emin olmak istedim, gidip sorarım da rezil olmak istemiyorum.

genel olarak soruyorum ama yinede şehir istanbul.


 
benim sık sık gittiğim bir kitapçı(sahaf gibi ama tam değil) iki kitap alıp bir kitap veriyordu. büyük ihtimalle diğerleride benzer şekilde davranıyorlardır.


  • kuzey li  (26.11.15 18:56:28) 
çok satan kitaplar değilse takasa girmezler. sahaflar kitapları kilo işi satın alıyor hurdacılardan. sana 10 liraya sattığı kitabın maliyeti adama 1 lira bile olmuyor bazen. kafa kafaya takasa asla girmezler. ama senin kitaplarının değeri yüksekse sana daha ucuzunu verir belki. yani bir kitap veririm bir kitap alırım mantığı yoktur :)


  • burya  (26.11.15 19:21:04) 
Dediğin gibi oldukça çıkarcılar o yüzden yok pahasına vermek istemiyorsan ukitap'ı denemeni tavsiye ederim.


  • o my god they killed kenny  (26.11.15 19:27:34) 
@o my god; ukitap'ı severek kullanıyorum ama parali sisteme gececekleri için soğudum, o yüzden alternatif arıyorum :)


  • tolga asp  (26.11.15 19:38:24 ~ 19:38:39) 
Birkac tane gercekten iyi kitaba bir tane belki verirler. Benim paketi acilmamis IELTS setim icin tanesini 2 liraya alacaklarini soylemislerdi Kadikoy Akmar'da.


  • Traveller  (26.11.15 19:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.