[]

İşletme büyüyemiyor

İşletme büyümek istiyor ancak nasıl doğru şekilde yapılır bilinmiyor. Bu işi büyük firmalara gelip danışmanlık veren firmalar var. Ancak hangisi ile çalışılır, kimler gerçekten faydalı olur?

Çalıştığınız veya sahibi olduğunuz firmaya danışmanlık/eğitim veren firmalar kimlerdir? Şu firmadan çok fayda gördük diyebileceğiniz kimler vardır?

Danışmanlık/Eğitim almak istediğimiz konular :

- Bayi sistemi nasıl kurulur?
- Satış Pazarlama Tahsilat nasıl doğru yapılır?
- Risk yönetimi nasıl yapılmalıdır?
- Şirkette departmanlar nasıl oluşturulmalıdır?

 
bunların bir çoğunu iyi bir SMMM verir.


  • [silinmiş]  (26.11.15 10:50:57) 
@douchebag, maalesef size katılamayacağım. İyi SMMM ler büyük yapıdaki firmalarla çalışıyor ve oradan gördükleri oluyor, doğrudur. Ancak gel bir sistem kuralım, yardımcı ol dediğimizde cevap veremiyorlar. Kasap ve kedisi hesabı. Sadece görmek yetmiyor. Yine de cevabınız için teşekkürler.


  • o kadar da degil aga  (26.11.15 11:21:27) 
douchebag e bende katılmıyorum. hem de sıfır. bedava danışmanlık hizmeti verse bile bir smm den bu hizmetler alınmamalı. sektörde bu konuda tecrübe kazanmış sonra danışmanlık şirketi kurmuş kişileri bulmak lazım. ancak risk yönetimi ve satış pazarlamayı aynı anda bir danışmanlık şirketi sunuyorsa ve global bir şirket değilse bu, uzak durulmalı ondan (herşeyi bildiğini sanan kişler olabilir)


  • diminishedream  (26.11.15 11:47:52) 
bu işi de smmm lere yıkın :) ne alakası var allah aşkına


  • 1213  (26.11.15 12:04:16) 
bayii sisteminin kurulması, satış ve tahsilat sistemi, departmanların ayrımı, bunları SMMM verir, diğerleri için de iktisadi idari bilimlerden profesörlerle çalışın.


  • [silinmiş]  (26.11.15 12:51:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.