[]

Türkiye'de...

En nefret ettiğiniz, canınızı sıkan, tiksindiren olay(lar), kişi(ler), Grup(lar), Olgular(lar), Anlayış(lar)... nedir?




 
geri kafalı insanlar, akpliler, başkasının özgürlüğüne saygısı olmayanlar, hatta başkasına saygısı olmayanlar, çıkarcılar


  • sta  (25.11.15 20:35:01) 
Katma değer üretememek


  • [silinmiş]  (25.11.15 20:56:40) 
akpliler
cehennemde yanarım diye kafasını örtüp yüzünü gözünü boyuyanlar
cehennemde yanarım diye kafasını örtüp götüne dar kot geçirenler
  • cenkertem.afc  (25.11.15 21:18:21 ~ 21:19:25) 
toplumun, halkın içinde bir şey diyemeyip, yine halka yani tabanla zıt olan savunduğu düşünceleri internette yaymaya,aşılamaya çalışanlar.
hani öyle adamlarin bunun için kullandiklari bilgisayari hizlidir iyidir i5 ya da i7 işlemcilidir ama onu kullanan beyin celeron seviyesinde olur ya böyle bir şey işte. anlamaz.
türkiye ve halkın gerçeklerini değerlerini bilmek istemez.
insanı insan yerine koymadıkları sürece kaybederler böyleleri.

son olaylar bunu daha iyi gösteriyor. fransanın baskentinde terör nedeniyle ölenler oldu. fransız bayragı asarlar sağa sola. oysa ankaradaki olaydan sonra hükümeti elestirmek için mükemmel firsat gecmisti ellerine. fransada ne oldu hükümet karşıtı bir şey oldu mu ? yok. bizimkiler daha ilerici :) rus uçagı düşer, rus olurlar, putin olurlar.
uçak vurulmasaydı eğer -kimse sabrimizi test etmesin - sözüne göndermeler, eleştiriler yaparlar.
kisacasi yaranamazsın böylelerine.
böyleleri iyi, elit bir hayat yaşayıp sıcak yataklarında yine bu hükümetin çıkaracagi bedelli askerligi beklerler :)
böyleleri eiffel kulesinin dibinde öptüğü fransız sevgilisini teselli eder bombalama olayı için ama türkiye sınirinın dibinde çocukların uçak bombalaması sonucu öldüğünü görmez bilmez.

bildiği tek şey: ölüm, acı,savaş keder, göç ancak ortadoğuda yaşanabilecek bir olaydır.

(tabii ki ne avrupa ne ortadoğuda hiç kimse haksız yere ölmesin bu olaylar nedeniyle)
  • 1adam  (25.11.15 21:29:08) 
cogunluk icin konusuyorum,

baskalarinin yaptigi ise saygi göstermeyip, ne var bunda ben de yaparim kafasindaki insanlar.

kisa kisa yazacak olursam saygi, sabir, anlayis eksikligi ve kendini zeki sanip baskalarini aptal yerine koymak.
  • ben de  (25.11.15 21:39:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.